Evo ja sam suprotno, odusevljen baterijom na SGS2. Nakon nekog vremena kada znas sta koliko trosi od aplikacija, prilagodis se tome, ako idem negde na vikend i ne nosim punjac necu 4 sata da igram neku igru i slicno. Baterija je odlicna u rangu smartphoneova, a nacin uoptrebe cini ogromnu razliku koliko ce da traje, pa ta poredjenja meni ovoliko a meni ovoliko nisu relevantna.
Evo ovih dana nemam nesto vremena ni potrebe da drndam telefon i kada se koristi samo za razgovore i sms i proveru maila i tako nesto osnovno, traje kao dumb telefon, preko 4 dana! sa sat i po razgovora i 3 sata display time. Bez gasenja nocu ili flight mode, znaci 4 x 24 sata i jos preko toga.
Kada neki dan pricam 3 sata, koristim gps, par sati net, opet nema sanse da mi se isprazni do uvece ma sta god radio (osim igara, to cini mi se najvise trosi bateriju, ali ne koristim bas nesto pa ne znam).
Druga je stvar ako ima neki problem sa procesom koji u pozadini trosi bateriju kao sto se desava, imao sam to u pocetku. Kada je sve ok, ponavljam, baterija je odlicna.
Napravio sam screenshoot sa ova 4 dana, ako mi neko ne veruje, mogu da okacim