Šta je novo?

SG Note 3 N9002 dual sim posebna tema

Da li je nekome poslo za rukom da imstalira Xposed Frmwrk?
Na SVA rom-u je neizvodljivo, dok na CM rom-u za n9005 radi Xposed, ali ne rade ostale davno poznate stvari ( sim2 i slicno)...

Sent from my SM-N9002 using Tapatalk

Update-ovao sam na 5.0 preko kiesa i sada mi ne radi google play. Pratio sam ove korake gore, skinuo gapps pico, i usao u recovery mode i sve je na kineskom bilo i tu je kraj, jel moze neko da mi da uputstvo neko kako da sredim to, nikada nisam rutovao i tako to?

Nema koristi od root-a za ovaj fon (u smislu, ni za sta nije potreban).
Flashuj prvo TWRP ili CWM recovery, pa iz njih instaliraj Open GApps Pico. I to je to.

A kako to radim? I sta bi se desilo da ga vratim na fabricka podesvanja jer je on bio na 4.4.2 i tamo je sve radilo?

Ako resetujes ostajes na 5.0, ne vracas se na 4.4.2.

a google play isto nece da radi? jel mozes da mi objasnis kako se flashuje ovo twrp? ja se izvinjavam sto vas mucim, ali ne znam da radim to oko telefona :D

Skines TWRP (nadji na njihovom sajtu twrp-3.0.2-0-klteduos.img.tar, mozes i raniji posto ovaj ima probleme sa Aroma installerom recimo, ali za GApps Pico nije bitno). klteduos je oznaka na Note 3 Duos.

Flashujes preko Odina, kao AP ili PDA (zavisi od verzije Odina).

Ja se opet izivnjavam, prvi put ovo radim, ako nije problem da mi ispises sve korake redom kako idu? Untitled.jpg skinuo sam sve ovo sto treba (twrp i gapps, gapps imam i u telefonu)

Iskljuci telefon skroz, pa onda:
Press and hold Volume Down, Home and Power buttons, all at the same time.
Release the buttons only when the ‘Warning!!’ message appears.
Next, press Volume Up button to confirm that you wish to enter Download Mode.
Your device will now show a green Android with the ‘Downloading… Do not turn off target’ text listed under it.
That’s it, now you can connect your device with your PC after you launch ODIN.

Neka ti baterija bude napunjena barem 90% za svaki slucaj kada ovakve stvari radis.

Onda kliknes u Odinu na AP, i nadjes onaj twrp-3.0.2-0-klteduos.img.tar gde si skinuo. Klikni Start.
On ce sam rebootovati fon.

U TWRP ulazis sa Volume U[, Home and Power buttons at the same time.

Kada on zavrsi sam tim rebootom onda iskljucim telefon sa kompa pa kliknem volume up,home,power? i tu onda nadjem gapps preko fona ili kako? da znam u startu sta me ceka, i kada palim taj mode to mi je sve na kineskom pa valjda necu da imam sta da pritiskam?

On ce sam rebootovati posle flasha TWRPa, upalice ti normalno telefon. Ugasi ga opet, i onda VOl Up, Home i Power, ucices u recovery (TWRP).
Bice na engleskom.

pritisio sam vol up, home,power i izaso je zelenko i sad ne znam sta dalje

opet ono za download stoji, uopste se ne pali recovery

Poslednja izmena:
Vol down je za zelenka. Vol up je za recovery

Izgleda (tj. sigurno) izbacili munchmallow 6.0.1 za "nas" n9002...evo linkahttp://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/darklord-s7-edge-port-6-0-1-mm-t3382954 a na ovom drugom lakse je za skidanje http://www.androidsage.com/2016/05/14/samsung-galaxy-s7-marshmallow-rom-port-for-galaxy-note-3-n900ptd25-and-galaxy-j/ samo je vazno da se skine onaj prvi, tj. "The ROM supports all the variants" file je 1.4gb.
E sada ovo pisem jer nemam vremena da proveravam dal rom radi kako treba (najvise nemam vremena zbog posla i trenutnih obaveza), mada po komentarima koje sam nasao na netu trebalo bi uglavnom sve da radi (cak i sim 2), pa ako nekog ne mrzi i ima vremena da proba i javi utiske, vecina nas bi mu bili zahvalna ;)
p.s. na KupujemProdajem sajtu jedan lik nudi za 1.000din ubacivanje 6.0.1 roma izmedju ostalog i na n9002 koji verovatno i on poseduje i da je na njemu ubacio doticni rom, koji radi bez problema...evo i tog linka http://www.kupujemprodajem.com/Note-3-Instaliranje-Androida-6-0-1-36159430-oglas.htm?filter_id=57616862

Pih, sad kad sam prodao svoj :D
Jos ako bude radio LTE, ima da uzmem opet N3D :)

Srecno!

Izgleda (tj. sigurno) izbacili munchmallow 6.0.1 za "nas" n9002...evo linkahttp://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/darklord-s7-edge-port-6-0-1-mm-t3382954 a na ovom drugom lakse je za skidanje http://www.androidsage.com/2016/05/14/samsung-galaxy-s7-marshmallow-rom-port-for-galaxy-note-3-n900ptd25-and-galaxy-j/ samo je vazno da se skine onaj prvi, tj. "The ROM supports all the variants" file je 1.4gb.
E sada ovo pisem jer nemam vremena da proveravam dal rom radi kako treba (najvise nemam vremena zbog posla i trenutnih obaveza), mada po komentarima koje sam nasao na netu trebalo bi uglavnom sve da radi (cak i sim 2), pa ako nekog ne mrzi i ima vremena da proba i javi utiske, vecina nas bi mu bili zahvalna ;)
p.s. na KupujemProdajem sajtu jedan lik nudi za 1.000din ubacivanje 6.0.1 roma izmedju ostalog i na n9002 koji verovatno i on poseduje i da je na njemu ubacio doticni rom, koji radi bez problema...evo i tog linka http://www.kupujemprodajem.com/Note-3-Instaliranje-Androida-6-0-1-36159430-oglas.htm?filter_id=57616862
Upravo skidam, javljam sutra kakvi su utisci.. [emoji6]

Da li je neko probao? nemam iskustva sa ubacivanjem roomova pa me interesuje da li je neko probao i ima li nekih problema u radu?

Da li je neko probao? nemam iskustva sa ubacivanjem roomova pa me interesuje da li je neko probao i ima li nekih problema u radu?
Nemoj ni da probas, bolji je SVA V13, ovaj port ima dosta bagova, probao sam i brzo se vratio na SVA....

Aha, za sad sam na fabrickom, da li mi preporucujes da ubacim sva v13? Ako sam dobro procitao taj rom se placa?

Aha, za sad sam na fabrickom, da li mi preporucujes da ubacim sva v13? Ako sam dobro procitao taj rom se placa?
Moze da se nadje i besplatno, procitaj temu od samog pocetka, postavlali smo linkove i za rom i za gps fix...

Jel' presao neko mozda sa ovog model na Note 5 Dual? Ili je imao prilike da koristi oba barem?

Znam da je mala sansa da ce se vratiti u ovaj thread, ali ono :)

Inace, da primetim da je ovo prvi dual SIM model telefona koji ima svoj thread! (a da postoji i single SIM varijanta)

Sto bre??

^Toliko sam bio nezadovoljan Note 3 Dual-om, da sam ga prodao prvom prilikom.. Sigurno se neću upuštati u Note 5 Dual avanturu..
A što, ako nije tajna? Ja i dan-danas koristim N9002, apsolutno mu ništa ne fali...čak i LTE mi još uvek ne igra neku ulogu, H+ završava posao opušteno....

Vidi se nazalost korist od LTE, kada je svugde dostupan gde ides :( Zato sam ja i njega prodao a ne S5, koji je u skoro svemu drugom losiji od N3 (baterija je odlicna na mom S5 primerku, i to bas bas)

Nazad
Vrh Dno