Šta je novo?

SG Note 3 N9002 dual sim posebna tema

Ne na never da se stavi wifi, nego na always treba da bude po defaultu. Što da ti povlači megabajte iz paketa ili ako neko isključi mobilne podatke, onda tek ništa neće stizati? Šta ako stavi u airplane mod, pa uključi wifi, ni tad ništa neće dobijati.

Jednostavno neki ruteri imaju veći protok podataka za kratko vreme, male sitne konekcije, sve zavisi to i od mreže, konekcije, koliko je jak signal itd itd.

U pravu si za to..jeste treba Always ako je data iskljucena...mada meni je uvek data upaljen protok pa zato nisam na to ni obracao paznju..ali ipak nije lose da se proba i ona prva opcija sto sam napisao

To su prve stvari koje sam probao naravno, nikakva razlika :(

Inace, evo posle data wipe-a i nove instalacije aplikacija 20h je Idle, 6% iskoristio nocas (kasno legoh, kasno ustah, ne koristih :D). Izgleda da je neki app stvarno srkalo baterije na WiFi-u.

To su prve stvari koje sam probao naravno, nikakva razlika :(

Inace, evo posle data wipe-a i nove instalacije aplikacija 20h je Idle, 6% iskoristio nocas (kasno legoh, kasno ustah, ne koristih :D). Izgleda da je neki app stvarno srkalo baterije na WiFi-u.
Sačekaj 10tak dana, pa ćemo videti da li je trenutno ili si stvarno rešio :)

Vratim stari bekap i curi 4%/h, tako da verovatno jeste do nekog appa koji cesce cupka na wifi-u :)
Videcemo na duze staze, ne svidja mi se doduse kako ide baterija kada se browsuje, manje trosi opet na 3G nego na wifi.

Vratim stari bekap i curi 4%/h, tako da verovatno jeste do nekog appa koji cesce cupka na wifi-u :)
Videcemo na duze staze, ne svidja mi se doduse kako ide baterija kada se browsuje, manje trosi opet na 3G nego na wifi.
Ja ću se poigrati sa ruterom (update fw-a, promena kanala itd..) kad stignem, pa da vidimo da li je do toga...

Promenu kanala sam isto probao medju prvim stvarima :)
Ali sve je pocelo tacno od kada se UniFi omasovio, a na Dorcolu ih ima "prs i pleva", ne samo u mojoj zgradi, mada je u mojoj zgradi bezobrazno i nepotrebno previse :)

Anyway, jel' i na SVA ti ode ~2%/h na wifi u Idle-u?

Da li vam radi Kobi na telefonu? Ne uspevam da nađem ni jedan add-in (kao da ih nema); a na mom Mi4i radi normalno. Vidi kućni media server, Servio, i sa njega strimuje normalno...

Poslednja izmena:
Meni je radio, ali nisam nasao nista pametno na njemu:( (ili ne umem da nadjem)

Promenu kanala sam isto probao medju prvim stvarima :)
Ali sve je pocelo tacno od kada se UniFi omasovio, a na Dorcolu ih ima "prs i pleva", ne samo u mojoj zgradi, mada je u mojoj zgradi bezobrazno i nepotrebno previse :)

Anyway, jel' i na SVA ti ode ~2%/h na wifi u Idle-u?
Da, i dalje isto...
Evo i log fajla:

https://drive.google.com/file/d/0B3kCikJOH1FbcEFyak9CTTRfOGs/view?usp=docslist_api

(Imao sam sat i po slušanja preko bluetooth, sa ugašenim ekranom, es audio app, ali je malo čudno prikazano)

Poslednja izmena:
Ne umem da citam BBS fajlove, ali vidim sasvim normalne wakelocks u top 5.
Kao i kod mene, nista cudno u logu :(

Ljudi meni SVA v13 super radi, ali jedino imam problem sa gps-om. Tj nedaje gps signal uopste...maler

Poslednja izmena od urednika:
Ma ni meni nije trebao do malopre, al ono kad treba..ne radi. U svakom slucaju sada sa fix-om super nalazi poziciju, za 10ak sekunde se pozicionira.
Hvala Imhotap na brzoj pomoci ;-)
P.S. Sada nemam ama bas nikakvih problema sa romom...cak nemam ni wifi wakelock-ove

Ču nije loše, odlično!
Čim imaš ovoliki SOT, nije veliki leakage, ali ga ima, kada je pao sa 55% na otprilike 53% tokom noći...

55-53% uopste nije puno za pad tokom noci ako ostane ukljucen fon celu noc.

Nije, ali se sećam odlično Note2 i KK, gde sam imao ravnu liniju ili pad od 1% preko noći :)

Mislim da to nije realno, verovatno lose meri baterija. Previse je to dobro uz sync i signal minimalni da ne padne 1%, ispada da moze 100 dana da izdrzi baterija da se samo drzi u Standby-u, a znamo da i 15 dana je misaona imenica.

Ovih 5+ h SoT za dva dana na SVA je vec impresivno!

Drustvo cisto da ne bude zabune, net (ali 2g) je non stop bio ukljucen, dok sam 3g (H+) ukljucivao povremeno kada mi je trebao brz net (oko 1,5-2 h), wifi je bio ukljucen 70ak % vremena ali je u battery stats pokazivao kao da je non stop bio ukljucen. E sada na wakelock detektor-u mi ne pokazuje skoro uopste wifi wakelock ili bilo sta za wifi...pa sam tu malo proguglao i naso da viber (ko ga ima) da treba da podesi u njegovim dodesavavanjima wifi sleep policy na "use device settings" i to mi je resilo da vise nemam wifi "liniju" u battery stats-u...naravno kada wifi nije ukljucen ;-)

Pozdrav, planiram da pazarim n9002 pa me zanima da li je kamera podjednako dobra kao i na n9005 modelu? Da li postoji mogucnost snimanja video zapisa u 2160p@30fps, ili je ogranicena na 1080p@30fps? Da li sem podrske za 4g postoje jos neke bitnije razlike? Hvala

Pozdrav, planiram da pazarim n9002 pa me zanima da li je kamera podjednako dobra kao i na n9005 modelu? Da li postoji mogucnost snimanja video zapisa u 2160p@30fps, ili je ogranicena na 1080p@30fps? Da li sem podrske za 4g postoje jos neke bitnije razlike? Hvala
Kamera je identicna, snima 4K video, osim LTE mreze hardver je identican

Ja imam telefon dva dana. Stigao mi je takodje sa GOH4 verzijom, medjutim posto sam nestrpljive prirode, vec sam stavio GPA1 i baterija curi malo sporije, ali taj problem je i dalje tu. Telefon za sada radi odlicno. Prezadovoljan s kupovinom od 260e. Po kom misljenju,.ovo je jos 'zver' od telefona. Vredno svake pare!

Konacno baterija kakva bi trebalo da bude kod Note uredjaja:

Location podeseno na "gps only", wi-fi default podesavanja, posle par kompletnih punjenja/praznjenjauploadfromtaptalk1456139108483.jpguploadfromtaptalk1456139114551.jpg

uploadfromtaptalk1456139165119.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Pa i nije nešto. 5h on i od toga 3h SOT-a a sve na wifi...

Pa i nije nešto. 5h on i od toga 3h SOT-a a sve na wifi...
Ukupno je izaslo na preko 6h SOT (uglavnom full hd youtube video), a to je odlicno bas zato sto se pokazalo da kod V13 vise trosi wifi nego 3g...

Samo jedan note 3 duos postoji.

Vrh Dno