Šta je novo?

SFTP i POE - Dilema

ludilo_srbija

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2006
Poena
330
Pozdrav svima.
Trenutno sam u fazi nabavke SFTP kablova za kucnu instalaciju. Gledao sam Draka i Schrack kategorija 6 i 7.
Pored standardne LAN mreze, radi se i instalacija za kamere.
Primetio sam da ne podrzavaju svi kablovi POE,barem u specifikacijama ne pise kod svih.
Na jednom mestu sam procitao da svi oni podrzavaju POE.

Ima li neko iskustva i neku preporuku?
Hvala.

Mogu Schrack da preporučim, koristimo ih u velikim količinama na poslu, ni jedan problem. Nema šta kabl da podržava ili ne podržava poe, to ti je samo napom koji prolazi kroz njega.

Uzmi koji je jeftiniji, oba su odlicni kablovi... Za POE ti je offline71 lepo odgovorio...

I ja sam nekako vise za shrack.
Gledao sam na primer ovaj

Imas li ti neku preporuku? Jel i dalje postoji problem sa konektorima za Cat7?
Mogu Schrack da preporučim, koristimo ih u velikim količinama na poslu, ni jedan problem. Nema šta kabl da podržava ili ne podržava poe, to ti je samo napom koji prolazi kroz njega.

Slobodno uzmi taj Schrack, nema problema sa njim. A ne znam na kakve probleme sa konektorima misliš? Svakako kabl završavaš u priključnici, tu pogledaj kakva je ponuda. Imaju i oni, da znaš da je njihova modularna galanterija u stvari Tem Čatež.

Slobodno uzmi taj Schrack, nema problema sa njim. A ne znam na kakve probleme sa konektorima misliš? Svakako kabl završavaš u priključnici, tu pogledaj kakva je ponuda. Imaju i oni, da znaš da je njihova modularna galanterija u stvari Tem Čatež.
Ok. Hvala ti na info.
Kako sam citao,problem je ranije bio sa modularnim uticnicama za Cat7 kablove.

Nazad
Vrh Dno