Šta je novo?

SezamPro u krizi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IPAQ

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
319
Sezampro je u ozbiljnoj finansijskoj krizi, tako da savetujem korisnicima njihovog ADSL-a da predju na yubc, beotel,eunet, telekom (sta god)....

Imaš 12h da izneseš činjenice ili će tema biti obrisana...

Duguju telekomu srbija mnogo para i telekom im je dao rok da plate inace seku internet i adsl portove.......

info from Perovic&Danka Martic --- Telekom Srbija

Poslednja izmena:
Ti uvek imaš neke "skandalozno - ekskluzivno" informacije, a ja ne mogu da se setim (ispravi me ako grešim) da se ikada nešto od toga što si napisao ispostavilo kao tačno.

Ja sam čuo da je IPAQ niko drugi do Dražko Petrović! ,)

Poslednja izmena:
Ja sam čuo da je IPAQ niko drugi do Dražko Petrović! ,)
Ne verujem da je Draško u stanju da pošalje poruku na neki forum, za to ipak treba imati nešto veći IQ od broja cipela. :-devil-:

Dakle, Draško P. nije.

uvek! pa to je zato sto ne shvatas realno stanje stvari.
Danas je otpoceta kampanja protiv nove ministarke kako nista nije uradila za 100 dana a vrse joj opstrukciju na sve strane.
Za vreme njenog odsustva su joj postavili pomocnika!!! Bivsi covek iz Pupin Telekoma (Draskov prijatelj).
Radunovica Drasko drzi pod kontrolom....znaci skoro sve....od ukidanja monopola nema nista u skorije vreme iako SBB lobira da postavi optiku preko granice.....

Poslednja izmena:
uvek! pa to je zato sto ne shvatas realno stanje stvari.
Koliko se sećam bilo je kad su te demantovali i vrlo suvim tehničkim činjenicama.

Danas je otpoceta kampanja protiv nove ministarke kako nista nije uradila za 100 dana a vrse joj opstrukciju na sve strane.
O toj dami sam čuo neke lepe stvari ali, iskreno, neko ko sedi u Vladi u kojoj jedan ministar od radnog iskustva ima samo rad na mestu izbacivača u mafijaškoj krčmi, drugi je obijao trafike itd. - nije neka referenca u karijeri i mnogo i o njoj samoj govori.

Radunovica Drasko drzi pod kontrolom....znaci skoro sve....
Mene ne drži pod kontrolom, a to se na kraju uvek pokaže kao kobno. :-devil-:

Osim toga, Draško nikoga ne drži u šaci pošto je Draško običan pion. U šaci mogu nekoga da drže samo oni čiji je on pion.

Poslednja izmena:
Slazem se da je D.P. jedan obicni Petrovic koji se draska, ali se ne slazem da IPAK nije pogadjao. Mislim da je u vecini slucajeva bio u pravu. Koliko sam mrzeo Sezam na pocetku karijere ADSL-a, zbog onoh njihovih reklama i kampanje, toliko mi ih je ukoliko se ovo ispostavi kao tacno, zao.

Pa sta bi? Oce li da "seku" kabal ili ce ovi da plate, na rate. :D

wiz011
Nemoj tako, Velja mi komsija. :) Izgradio puteva i puteva, obnovio Gucu ( koju sam posetio kda sam imao 5 godina, moji me vodili, i verovatno nikad vise za zivota ), obnovio Cacak, sagradio crkvu u Atenici, napravio jos jednu sportsku halu u Cacku, jos jednu srednju skolu...
Al nikako da uradi trotar od Речице do Трнавске раскрснице, bem ti... zemlju... :(

Ja koristim Sezamov flat dial-up. I ja sam ugrozen, ne?

Opet rekla kazala.

Iako mnogi pljuju po ovoj našoj zemljici, ona nije divlji zapad i prava potrošača, iako ne savršena, itekako postoje. Niko neće dobiti motku u glavu ako ostane na sezamu, a ovi propadnu, za šta, očigledno, niko nema dokaze. Šta bude biće i treba znati da korisnik neće biti oštećen ako neki provajder kiksne, nije to tek tako jednostavno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno