Šta je novo?

SezamPro TOTALNO DOWN!

Kod mene nema nikakvih prekida,bilo je samo onda kada je otvorena ova tema.

Potpuno ludilo. ADSL je sinoć bio mrtav satima, a onda sam sasvim slučajno utvrdio da imam signal samo kada je slušalica podignuta. Čim je spustim, nema servisa. :D

Postaje još čudnije. Pošto imam jedan Alcatelov spliter iz Netiksa, kada sam ga priključio pre splitera iz Sezama sve je ponovo radilo kako treba. Doduše, jedan telefon sam morao da isključim, ali bitno je da ne moram da držim podignutu slušalicu.

Potpuno sam zbunjen. Ovo je slučaj za Moldera i Skali. :D

Poslednja izmena:
Pre ce biti da je slucaj za tehnicku podrsku . Da li si ih vec zvao? To je bolje nego pisanje mailova. Ja sam dvaput imao problema i oba puta su to resili brzo i efikasno. U Sezamu bar nije (bio) problem promeniti opremu ako nisi zadovoljan.

Pre ce biti da je slucaj za tehnicku podrsku . Da li si ih vec zvao? To je bolje nego pisanje mailova. Ja sam dvaput imao problema i oba puta su to resili brzo i efikasno. U Sezamu bar nije (bio) problem promeniti opremu ako nisi zadovoljan.

Kontaktirao sam ih i mailom i telefonom. Predlažu zamenu splitera. Međutim, imam još jedan njihov spliter i on se isto ponaša. Nešto drugo je tu u pitanju.

Samo od sebe je prestalo u toku popodneva. Ne znam šta je bio uzrok, ali čini se da sad sve radi kako treba.

Ovo je stanje vec par dana, download da ne pominjem kakav je, iz podrske ne stize odgovor... Paket je Basic 512 kod Sezama, lokacija: Mirijevo... Na drugom kraju grada u Zarkovu, veza 1Mb kod S-a, sljaka ko podmazano... Sta sad da radim??

Poslednja izmena:

Isti provajder, isti paket, isti server. Obrati pažnju na neverovatnu razliku u pingu, nešto debelo ne valja kod tebe.

P.S. Možda ti usporilo jerbo te RATLUK i BIjA špijuniraju? :p

http://benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=170163

Da nisi ti neki terorista? :-devil-:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno