Evo ja da odgovorim za Sezam posto sam i ja zadovoljan uslugom.
Ping do www.google.com mi je bio oko 80ms pre dupliranja a sada je ~66ms, naravno bez gubljenja paketa.
Nemojte da zaboravite kod sezama onih dodatnih 15 dana fore da se uplati paket. Kad se kodishnje obrachuna, ispadne da 3 meseca rabite net for free :d
Racunaju od isteka prethodne pretplate tako da je Staljin ipak u zabludi. Svejedno, dobra je fora. Ne moras da se opterecujes datumom nego platis kad stignes ili kad imas kesa.
A šta je to na visokom nivou kod njih? Kao papagaji čitaju FAQ sa jednog A4 papira, a to su stvari koje svaki korisnik koji koristi ADSL duže od 2 meseca i sam skonta.Tehnicka podrska im je na visokom nivou, bar koliko sam ja imao prilike da ih kontaktiram.
Blago tebi, ja ne mogu da zamislim dan, da u roku o 24h imam protok koji je upotrebljiv više od 16 sati. Sa nekim realnim protokom od 50kb/s se skine oko 180MB za sat vremena, odnosno 4,3GB na dan, e sad, ja nikada, ali nikada nisam skinuo više od 3GB na dan. 3GB mi je apsolutni rekord od kad imam 512/64 konekciju, a duplirali su mi brzinu negde krajem avgusta, što znači za 10 dana. I taj rekord od 3GB je retkos, obično to bude bliže 2GB na dan, što sam ranije mogao da postignem sa 256/64 paketom, 90MB na sat, ali konstantnih, pa se skine nešto preko 2GB za 24h.Sa zdravim torentima pun protok vec par meseci koliko sam kod Sezama.
Taj fazon.A šta je to na visokom nivou kod njih? Kao papagaji čitaju FAQ sa jednog A4 papira, a to su stvari koje svaki korisnik koji koristi ADSL duže od 2 meseca i sam skonta.
Kada se javi neki pravi i ozbiljan problem, na žalost, oni i dalje čitaju taj FAQ sa tog A4 papira, ne pokušavajući da ga zaista reše.
Pa kad ostavljate nekakav infantilan utisak preko telefona... :smoke: Ja nikad nisam imao takve probleme sa SezamPro podrškom. Kad kažem ne radi, oni mi veruju da ne radi. Ne šalim se.
To ti misliš da deluješ sigurno, "sezamproovci" očigledno ne misle tako.Naprotiv, prilično sam siguran kad iznosim tvrdnje preko telefona, ali to nije pomoglo.
To ti misliš da deluješ sigurno, "sezamproovci" očigledno ne misle tako.![]()
![]()
![]()
Vi što kažete da vam torrent ide punom brzinom, da li ste probali nekada da ostavite 48h neprekidno da skida nešto ili bar 24h i pratili statistiku u npr. NetLimiteru?
Koliko GB skinete za 24h?
Ma obratno, treba da zaposle nekoga ko je ekstremno neljubazan. Em će smanjiti troškove za podršku jer će se malo ljudi javljati, em će sebi podići autoritet jer naš svet voli da ih neko kinji. :dDa znaš!Trebalo bi po tim korisničkim servisima samo žene i zapošljavati, u suštini tu neko preterano znanje nije ni potrebno, bitno je da osoba bude ljubazna i strpljiva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari