Sezam 1024/128 2360 dinara
Telekom 1024/128 2140 dinara
Dakle, Sezam je skuplji 200din od Telekoma, razlika je neznatna, ali je pitanje šta to Sezam nudi više u odnosu na Telekom?
Trenurno koristim 512/64 kod Sezama, planiram da pređem na paket 1024/128, ali kod Telekoma. Sezamom nisam nikako zadovoljan, ni pingom, ni protokom, P2P preko dana ne ide brže od 5kb/s, dok noću isti torrent fajl ide sa 52kb/s, zaključite sami o čemu se tu radi.
Korisnička služba je bila od kad ih znam na visokom nivou, ali sada više nije, poslednjih mesec dana imao sa jako negativno iskustvo sa njihovom korisničkom službom, a radilo se o tome da korisnika tretiraju kao debila i ako im po 100 puta kažem da je kod mene sve OK, da sam probao i drugi modem, ruter, kompjuter, i molim ih da upute reklamaciju Telekomu, oni to nisu hteli, nego su me zavlačili 5 dana sa glupostima tipa restartujte komp, isključite modem sa usb-a, ukucajte ove paramtetre, isključite spliter, isključite telefone, ma nema šta me nisu terali da radim i to svaki operater redom koji se javio i po 10 puta ista priča, a ja znam da je problem na liniji/centrali, govorim im to, ali ne vredi.
Osim toga, uputio sam im zahtev za povećanje brzine sa 512 na 1024 i još naglasio da mi nije hitno, samo da me obaveste kada će to biti. Na to sam dobio odgovor prilično neljubazan, da sad nemaju vremena jer dupliraju brzine svima, nego da se javim kasnije. Mislim se, javiću se kasnije, ali nekom drugom provajderu.