Šta je novo?

Sezampro IPTV/VoIP

'Oće li neki od naših ISP uskoro ponuditi VoIP preko adsl-a?

pa EuNET i SezamPro i mislim jos neki imaju vec uveliko VoIP, kod EUneta je valdja EUnet phone a kod sezama SIT (sezampro internet telefon hahaha).

meni su rekli da sezam jos nije poceo sa IP Tv posto definitivno nece preprodavati Telekomov vec sopstveni, a bice triple usluga imaju licencu za CDMA bio clanak na b92, pre jedno mesec dana, sezam se udruzio sa mediworks-om valjda (koji ima licencu za cdma)

meni su rekli da sezam jos nije poceo sa IP Tv posto definitivno nece preprodavati Telekomov vec sopstveni, a bice triple usluga imaju licencu za CDMA bio clanak na b92, pre jedno mesec dana, sezam se udruzio sa mediworks-om valjda (koji ima licencu za cdma)

Ja sam se opet cuo sa korisnickim centrom, do duse povodom usporenog neta, i reko aj opet da pitam za IPTV kad ono, oni imaju datum, 1. marta ce se znati da li ce poceti da prodaju Telekom IPTV ili ne, a pitao sam i za taj njihov samostalni projekat, oni nikad nisu culi za SezamPro-ov samostalni IPTV, a ja licno mislim da im telekom to nikad ne bi ni dozvolio...

SezamPro ima samostalni IPTV projekat, samo nije baš daleko odmakao.Navodno neće prodavati Telekomov IPTV već žele da rade upravo sa tim svojim.
Imao sam sreće da vidim kako radi njihov web streaming, mogu reći da uopšte ne secka i ide sasvim normalno, ali trenutno ide samo RTS 2.

Nazad
Vrh Dno