Bosla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.02.2003
- Poena
- 645
Dakle , u nedostatku kvalitetnog kablovskog operatera u Jajincima (Radijus Vektor ... Vise ne radi nego sto radi...) na um mi pade iptv. Medjutim kako sam korisnik Sezampro-a , a da bi se uzeo iptv mora se biti Telekomov korisnik , nazovem sezampro da zatrazim migracioni kod etc... Kad , operater me ljubazno zamoli da budem strpljiv , da sacekam do kraja januara , jer po njegovim recima Sezampro krece u rad sa IPTV/Voip po citiram "znatno povoljnijim uslovima nego Telekom , i sa kvalitetnijim uredjajima".
E sad moje pitanje glasi. Posto mi je hica (ne zbog mene ... TV i ne gledam ... Vec zbog ostalih ukucana) ,interesuje me da li se isplati biti strpljiv i sacekati to Sezampro cudo ,ili je pametnije do 31 uzeti ovaj "promo" paket kod Telekoma za iptv , i prebaciti se na njihov adsl takodje?
E sad moje pitanje glasi. Posto mi je hica (ne zbog mene ... TV i ne gledam ... Vec zbog ostalih ukucana) ,interesuje me da li se isplati biti strpljiv i sacekati to Sezampro cudo ,ili je pametnije do 31 uzeti ovaj "promo" paket kod Telekoma za iptv , i prebaciti se na njihov adsl takodje?