Šta je novo?

Sezampro i Rapidshare

komando

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2008
Poena
310
Uzeo sam Rapidshare premium nalog, znaci nisam free user, i download bi mi trebao biti oko 200 kb/s, ameni je ocajan. Ide cak ispod 20 kb/s. U cemu moze biti problem. Da li do Sezama, kako mi je rekao reseller ili do neceg drugog. Da li neko na Sezamu ko je premium user ima slicne probleme? Hvala unapred.

Nije ono sto si trazio ali...
ADSL SezamPro (2MB) & Novi Sad (Grbavica) & Premium RapidShare & FlashGet = const 215kb/s
tj. meni radi kako treba

Probao download sa nekog drugog sajta?
Download-ujes sa FlashGet-om ili nekim drugim dl-managerom?

Poslednja izmena:
Sezam, 4Mb paket, skida brzinom od 445KB/s

Meni je poceo RS da se vuce kao prebijena macka. Skida 2 sekunde pa par sekundi zakuca i tako u krug.

Imam 4Mb paket,free user sam,ali download neće da mi pređe nekih 220-230 kB/s kod rapid-a.Mislio sam da će mi ići full brzinom preko 400,ali izgleda za free usere neprelazi 230.

Ovde nesto debelo ne valja. Fajl od 70 MB skidam vec sat i po vremena brzinom 40 kB/s koju prikazuje FF-ov download menager !?!

Ovde nesto debelo ne valja. Fajl od 70 MB skidam vec sat i po vremena brzinom 40 kB/s koju prikazuje FF-ov download menager !?!

Valja,pošto je ovo doba dana kada su ime serveri preopterećeni download je najslabiji.
A ako pažljivo i duže pogledaš firefox-ov download manager videćeš da se fajl skida brzinom od npr 70kB/s , ali se već sledećeg trenutka nedešava ništa ,odnosno oko 5 do 6 sekundi neskida ništa sa rapidovog servera,onda opet skida 3 do 4 sekunde brzinom od npr 40 kB/s i tako ukrug.

Nije ono sto si trazio ali...
ADSL SezamPro (2MB) & Novi Sad (Grbavica) & Premium RapidShare & FlashGet = const 215kb/s
tj. meni radi kako treba

Sve isto, al 1Mb i download 105kb/s. :)

Upotrebiti Orbit Downloader. Ja sam isto na sezamu i na RS primijumu, i provereni način da sve zglavno funkcioniše je preko Orbita.
Znači meni sada idu na preko 400 perpera u sekundi.

Preko Download acceleratora, Sezama i paketa od 2 MBit, uvek je full brzina.
Medjutim, u pocetku sam imao manje-vise slicnih problema i ispostavilo se da je problem u tome sto nisam lepo podesio da mi skida preko premium naloga, vec je isao na free. Proveri da li si dobro ulogovan preko web browsera.

USD (Universal Share Downloader)

4mbps telekom adsl,na poslu u toku dana nemoze da predje 100kb/s,tek kasnije predvece ide oko 250kb/s.
Zagusenje 100% s obzirom da su pustili nove pakete u prodaju.

4m/256 telekom, rapidshare premium 410-420k non-stop, torenti takodje... nikakvih problema nemam

I ja sam resio problem sa Orbit downloaderom. Skida odlicno.

Valja,pošto je ovo doba dana kada su ime serveri preopterećeni download je najslabiji.
A ako pažljivo i duže pogledaš firefox-ov download manager videćeš da se fajl skida brzinom od npr 70kB/s , ali se već sledećeg trenutka nedešava ništa ,odnosno oko 5 do 6 sekundi neskida ništa sa rapidovog servera,onda opet skida 3 do 4 sekunde brzinom od npr 40 kB/s i tako ukrug.
Pa to sam i napisao par postova iznad. Negde sam procitao da je nekom smetala Avira i njen webguard, probao sam da ga deaktiviram ali seckanje pri downloadu je i dalje prisutno :wall:

Sezam, JDownloader u proseku oko 30KB/s uveče, stanje se popravlja tek oko ponoći.

Cryptload , Sezam 4mb , max brzina 90 kbps (free user RS-a)

Vrh Dno