Šta je novo?

Sezampro ADSL

DrEvil

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2005
Poena
309
Imam jedno pitanje.Naime poslao sam zahtev Sezampro-u za uvodjenje ADSL-a.Oni su mi odgovorili da trenutno na teritoriji na kojoj ja zivim (Zemun) nema slobodnih ADSL prikljucaka, te da oni moraju da posalju zahtev Telekomu za instalaciju ADSL opreme, nakon cega oni mogu da nastave sa uvodjenjem ADSL-a

Interesuje me koliko dugo moze da traje ta procedura, oni mi nisu mogli nista konkretno odgovoriti, posto Telekom ne daje nikakve rokove.Ukoliko se zaista dugo ceka batalio bih Sezampro i pokusao mozda kod nekog drugog provajdera.

Ne prijavis se odmah kod sezama vec kod Telekoma. Brze ces doci do porta i imaces blize informacije. Kad instaliraju port i pozovu te da potpises ugovor za ADSL prikljucak izvinis se i kazes da hoces kod Sezama.. ako moze.. ako ne, onda ostanes kod Telekoma.

Nema tu nekog pravila,moze da potraje i mesecima,kod bilo koga da se prijavis bice isto,i kod telekoma da si se prijavio sigurno se ne bi cimali da odmah prosiruju centralu.

Koleginica je na Konjarniku dobila port za 5 dana.Sve zavisi od kapaciteta centrale i predvidjenog broja rasta korisnika.

pre svega, svejedno je kome ćeš se prijaviti, Telekomu ili nekom provajderu...

a koliko ćeš čekati? heh, ovo je zemlja Srbija, tako da možeš da čekaš vrlo dugo - ja sam čekao svega 1.5 god!

pre svega, svejedno je kome ćeš se prijaviti, Telekomu ili nekom provajderu...
Ja sam više puta nailazio na svedočenja ljudi koji tvrde da su preko provajdera odbijeni zbog nedostatka portova, a da su preko Telekoma dobijali odmah. Ako je ovo tačno onda to znači da Telekom čuva neke portove za sebe i ne da ih provajderima.

Nazad
Vrh Dno