Moj conextant isto radi u bridge režimu, a IP adresa se menja retko, nisam pratio ali svakako traje minimum 2-3 dana, tako da sigurno nije do bridge režima. Da li ti često trepti (pali se, gasi) lampica ADSL na Conexant ruteru?Meni je adsl router u bridgu. Medjutim ruter posle njega stalno menja ip![]()
DC++ gde recimo treba a i nemora IP adresa pa ti lepo stavis nesto da se skida obicno nocu a ono ti se promeni IP adresa i skidanje stane i tako ti lepo ustanes ujutru kad ono stalo. Pa znaci eksplodirao bih.
Pa poshto imash modem tebi je wan IP adresa na interfejsu rachunara (usb ili lan), dakle kucaj u cmd promptu ipconfig /all ili idi na konekciju u network connections pa support...
Pošto si izi? tako mogu da vidim trenutnu adresu, zar ne? ali, kako da vidim sta se desavalo sa njom tokom prethodnih npr. mesec dana? za to ipak treba neki dodatni program, pretpostavljam...
Ako nisi logovao na www/moj.sezampro.yu, pristupao FTP-u, POP-u ili koristio TELNET iz logova nećeš videti koja ti je bila IP adresa, ali ćeš svakako videti kada su počinjale i završavale se ADSL sesije.btw, ne koristim mail na Sezamu skoro uopste...
Koji modem imaš, Conexant? I kod mene je počeo modem izuzetno brzo da radi verifikaciju, obično se još nije sasvim ni završilo dizanje Windowsa (kod mene je to malo sporije pošto se u startupu diže milion nekih čuda) a modem je već konektovan. Nemam utisak da je išta promenjeno kod mene, te bi se ipak reklo da to zavisi od Telekoma i da su oni nešto promenili na njihovoj strani.Meni u poslednje vreme u glavnom par sekundi nakon ulaska u win se odrasdi verifikacija, dok mi se do nedavno deshavalo da chekam chak do nekih 3-5min (na kompu nishta nije dirano)
Au, znaci, ima da se nacekam svaki put...To valjda zavisi i od opterećenja na centrali, meni se nekad ukači odmah za par sekundi, a nekad trepće 3-4 minuta. Centrala Tošin bunar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari