Šta je novo?

Sezamov ActionTec plavo beli modem

Totalno djubre. Kada ga stavim na UPS onda ne puca veza, ali mislim da to nije OK. Trebalo bi da on sam za sebe radi posao. Naravno UPS ne pomaze nista u vezi BSOD. Oni se ponekad, sami od sebe javljaju. Da ne spominjem sto "preskace" winamp i divx filmovi kada je modem ukljucen. Jednostavno nesto opasno brlja na USB i "trokira" celu masinu. danas ga menjam.

Menjaj. Ja danas otvorio dva takva ispravljača. Ne treba ti ništa samo podigneš poklopac. I imao sam sta i da vidim. Na oba ta na par mesta je štampa (PCB) presečena pa onda je kablicem nešto premošćavano. Sve to ide nazad provajderu.
Imam utisak da bi bolje radili na ispravljač od nokie a ne na to. :D

Zamenio sam modem. Dobio sam neki mali beli, k'o paklo cigara. Nema ispravljac. Pici sa USB-a. Za sada radi. Download je skocio sa 52 na 55 kb/s. Ne preskace vise winamp i media player dok modem "radi". Onaj Actiontec je djubre!

Poslednja izmena:
Isti modem ja koristim vec ccc jednu godinu na PTT-u i nikada nisam imao problema tako da mogu samo reci hvale da iznesem. A modem sa nalepnicom AOL-a kao i kod vas, kupio sam u Netiks-u za 15-ak EUR pre, kako sam i rekao, godinu dana. Ovo je jedino parce HW-a koje sigurno nikada necu menjati jerbo ama bas nijedan problem nisam imao.

Poz!

Koristim ga i duže... isto mesto... ista priča... jedino što se sistem malo duže diže al' to ne radim često tako da... ;)

Nego ima li negde Win XP x64 drajver za taj ACTIONTEC...???

Poslednja izmena:
Vrh Dno