Šta je novo?

Sezam ADSL parking ?

petarst

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2002
Poena
619
Cao svima,
Jutros sam dobio ultimatum od Sezama da se izjasnim da li zelim da uplacujem adsl ili ne jer nisam uplatio mesec dana pretplatu kod oca i majke.
Oni su ljudi trenutno u inostranstvu i doci ce za koji mesec, sto nije bilo dovoljno dobro obrazlozenje vec mi je Sezam trazio da platim neku parking tarifu od 1500 din.
Obzirom da nisam u mogucnosti da pregledam ugovor koji smo potpisali molio bih nekoga ko ima sezam pro adsl da pogleda u ugovoru da li stoji ta tacka da ako se ne koristi mesec dana ili vise treba da se plati parking tarifa ili da mi se adsl oduzme.

unapred zahvalan,
Petar

Veoma je jasno kod svih provajdera. Ako ne platish mesec gubish adsl prikljuchak. Sezam je koliko kapiram, jedini koji nudi tu foru sa ,,parkiranjem" prikljuchka.

oni su to vec platili telekomu... sta je tu cudno sto od tebe ocekuju isto? 🙂

sT4Lj|n je napisao(la):
Sezam je koliko kapiram, jedini koji nudi tu foru sa ,,parkiranjem" prikljuchka.

Ne, Beotel je prvi počeo sa tim parkiranjem, i mislim da je jeftinije od Sezamovog.

da jeftinije...tacnije BESPLATNO JE !

Moja greska...ortak ima kod njih i rekao mi da imaju parking besplatno ???
Nisam proveravao...

Beotel ima parkiranje domena besplatno, parkiranje ADSL-a se placa. Ja sam tako letos platio parking kad sam bio na odmoru, izadje nesto manje od 50% mesecne cena ako se ne varam. Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno