Šta je novo?

Session 5_Management Error ???

• Začetnik teme Začetnik teme Ripper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Dakle sve je pocelo ostavljanjem DC++ da skida (Look'N'Stop deaktiviran da bi radio active mod i search) par filmova bez nadzora. Ostavio sam najnoviji KAV 5 aktivan posto on ne smeta DC++...
1. Povratak u stan posle 5-6 sati, filmovi skinuti
2. Restart racunara i PLJAS PLAVI EKRAN! *SESSION 5_MANAGMENT ERROR* ili tako nešto.
3. + još jedan restart, gašenje računara UVEK plavi ekran, SAFE MOD zakuca pri startovanju, restartuje SAM mašinu a onda opet plavi ekran!
4. Učitana Last Good Configuration opcija >>> vraća komp u život, proveren ceo hard NI TRAGA OD VIRUSA! Sve radi savršeno par dana!

Posle par dana tj sad pre sat vremena:
1. Počinjem skidanje filma Mr & Mrs Smith DC++om brzinom 3MB U SEK... :crash: NEMOGUĆE! (veza je 128kbs) I on ladno skine film za 2 minuta i u Downloads direktorijumu stoji fajl od 700 i kusur MB !!!!! JA VEĆ LUDIM i BEČIM SE! !
2. Pokušam da ga otvorim kad ono krrrr krrr Explorer drlja 100% opterećenje kompa! Restart i OPET ISTI PLAVI EKRAN SA GORE-POMENUTOM PORUKOM!
3. Primećujem 4 SVCHOST procesa u Task Manageru (ne sećam se koliko treba da ih bude od silnog nerviranja) Gasim ih ručno i kod 3. kreće odbrojavanje do restarta kompa kao kod SASSERA IAKO GA SIGURNO NEMAM!

4. Ponovo Last Known Good Configuration i sve opet radi s tim što dotični neverovatni fajl od 700MB ne mogu da obrišem ni iz SAFE MODA... ScanDisk ne nalazi ništa...

P.S. E da hardovi su u RAIDu 2*80GB Maxtor S-ATA... Čisto zbog ovoga "SESSION...."
POMOOOOĆ!!! Šta se dešava???

Nazad
Vrh Dno