Šta je novo?

Serviser za zvucnu karticu?

• Začetnik teme Začetnik teme matan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

matan

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
620
Da li neko zna nekog servisera koji bi eventualno mogao da pogleda karticu koja je do juce radila i popravi je?
Radi se o audigy 2NX eksternoj kartici.

to je bash problem

Da li neko zna nekog servisera koji bi eventualno mogao da pogleda karticu koja je do juce radila i popravi je?
Radi se o audigy 2NX eksternoj kartici.

i ja imam isti problem, ako neko zna nek postuje na temi

Ja znam da mozes pitati Cika Peru, kad sam bio kod njega, imao je baš neke klavijature na opravci, pa kontam - svira i jedno i drugo, slična problematika :d :bottle: :,,:

Lepo te je čovek uputio na Cika_Peru, ako si iz Beograda, kontaktiraj ga pa će ti on reći šta i kako može.

A u cemu je problem sa karticom? Ne radi uopste (ne pali se) ili se pali ali nema zvuka?

Izvinjavam se B@K@-u, mislio sam da se sali.

@lakii
Kartica uopste ne reaguje, ne pali se, a radila do pre neki dan.

Evo sad cu da kontaktiram Cika_Peru.

Pa kontaktiraj i lakii-ja kad je već živ 🙂 i kad je već Creative u pitanju. Toliko mu je Creativa prošlo kroz servis da će sigurno znati da ti kaže da li se može popraviti i da li se uopšte to isplati raditi.

Tu sam, tu sam. Proveri da li napajanje ima deklarisanu voltazu na izlazu.Obicno ono rikne a kartica ostane citava. Javi sta je bilo

Poslednja izmena:
Nisam jos stigao do cika Pere, mislio sam sutra,ali ako si Laki specijalista za creative posalji mi neki kontakt. Napajanje OK!

Nazad
Vrh Dno