Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Preporucite dobar servis za digitalne fotoaparate marke fuji, imam problem sa s7000, nece da zumira tj nemoguce je slikati sa njim, sve je mutno itd, lici kao da je optika otisla.
Nece da zumira ili izostrava meni se desilo da nece da izostri sto sam resio sa prebacivanjem na manual fokus i vratio na normalu i sve je lepo posle radilo.
Bojim se da nije tako jednostavno a i ja bas nisam toliki amater. Sve sto postoji sam pokusao ukljucujuci i to ali ne radi se o takvoj stvari. Cini mi se kao da je nesto poremeceno tipa sociva isl. pa ne da ne moze da zumira nego gubi svaki smisao - prikazuje samo obrise i konture - mora da se vidi da bi se razumelo. Uglavnom, treba mi servis i to je to..
Hmmm... Cudno. Na S7000 kad se nesto desi sa mehanizmom za zoom/AF on ispise zoom error na lcdu i nece uopste da radi... Jel' tebi aparat padao? Jedino sto mi pada na pamet je da se Fuji zaglupeo i stalno drzi objektiv u super makro polozaju... Zona sumraka...
meni je pao pa mi je ispisivao zoom error ... 2x mi se to desavalo prvi put pri padu a drgi put jer je glupi ortak pokusao rucno da vrati objektiv
kostalo je po 50 evra .. nisu bili ljubazni u servisu ali to je valjda jedini u gradu u Zetskoj kod Skadarlije