Šta je novo?

Servis

Da li neko zna ko bi u Beogradu mogao da pokusa da servisira jedno D-Class pojacalo (SMSL A300)? Radilo kako treba ~2 godine, stajalo nekorisceno nekoliko meseci i sada nema zvuka ni sa jednog izvora (pokusano direktno preko internog bluetooth-a ili cincevima bilo na racunar ili DAC).

To je neki hladan lem ili kondenzator, posto kazes da je radio pre odlaganja, svaki elektronicar to moze ispitati i popraviti.

Pretpostavio sam, ali ako imas preporuku za nekog, moze i na PM :)

Napisi u kom kraju zivis, pa ce ti neko preporuciti - poenta foruma i jeste da delimo proverene informacije javno, a ne privatno - tako i drugi mogu videti preporuku. Servisi nisu komercijalizovani da bismo ovde sprecavali "besplatnu reklamu" onima koji je zasluzuju.

Secam se kada su zabranjene "preporuke", ali slazem se da ovo jeste drugaciji tip :). U pitanju je Novi Beograd, mada naravno nije problem da odem bilo gde u Beogradu ako je neko proveren u pitanju.

Lenovo Tab 7 TB-7304F FRP/Google Lock Bypass​

Gogle uvek obaveštenje da se pokuša kasnije
Da li ima servis ili lice koje bi otključalo ovaj tablet jer stoji već duže vreme.ili da unukama kupim novi tablet
pokušano sa update biosa sa lenova ali lock ostaje
takodje pokušano sa uputstvima sa Youtube bez uspeha

Lenovo Tab 7 TB-7304F FRP/Google Lock Bypass​

Gogle uvek obaveštenje da se pokuša kasnije
Da li ima servis ili lice koje bi otključalo ovaj tablet jer stoji već duže vreme.ili da unukama kupim novi tablet
pokušano sa update biosa sa lenova ali lock ostaje
takodje pokušano sa uputstvima sa Youtube bez uspeha
Isto i mene zanima, imam jedan Lenovo tab za koji je cerka zaboravila sablon a mail ugasen...
Elem momci, moze li mala pomoc ? Da li bi ste nekog preporucili i da li bi se uopste isplatilo - maticna msi x470 gaming pro max , imala je problem sa ram slotovima nije mogla u dual channel da radi. Nekad sam je odneo kod lika u komsiluku i ako se dobro secam rekao mi je da 'bridge' nije dobar.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno