Šta je novo?

Servis za zvucnike?

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
Potrebna mi je preporuka za servis zvucnika. Dva prednja satelita pri odredjenim frekvencijama krckaju. Izgleda da je problem u tome da su sami zvucnici "izgubili centriranje" pa kace nesto. Kada blago pritisnem sam zvucnik na levu stranu zvuk je normalan ali kada ih pustim krckaju. Nisam bas iskusan pa jedino tako mogu da opisem. Na zvucnicima se ne vidi fizicki kvar, stari su jedno desetak dana.

Nisu neki poseban kvalitet ali ne bi da kupujem trenutno nove. Ukoliko neko ima bilo kakvu preporuku za servis koji moze da sredi ovo znacilo bi mi.

Mislim da je premotavanje pojedinacnog drivera 10e pa navise zavisno od velicine, ako je pletenica otisla malo i vise.Po meni ako su ti zvucnici bas jeftini ovo ti se ne isplati

Kada kazem jefini ne mislim na komplet od 50e. :) Tako da mi se isplati i za tu cenu.

Samo mi treba preporuka za servis koji ce to odraditi dobro i brzo.

Probaj ovde:

Siniša Rankov
Prvomajska 77
Zemun

+381 (11) 3163467
+381 (64) 1108171

Nekako mi se ne ide kod Sinise, sramota me je da se pojavim bez zvucnika od barem 1k eur. :) A i nije mi bas blizu.
Ako ne nadjem ni jedan drugi servis, moracu do Zemuna.

Hvala.

Ako ti nije mrsko da saljes u Uzice kuririma javi se na pm povoljno i kvalitetno premotavanje, a dobijas i garanciju

Znam ja lika na medaku, meni je premotavao razne zvucnike, svaki put lepo uradi i cena je otprilike ta, oko 10ak eura.. 1000, 1200din, zavisi od zvucnika i kvara..

Coveku je nadimak Golub, al' svi ga tako zovu, slobodno ga trazi tako... pa ti vidi dalje sa njim..

Mob: 0641104310
Fix: 0114889440

Ako bash i pita dobio si telefon od Darka, ugradjivali smo on i ja dvanestice kod mene u jugica pa ce se mozda setiti..a skoro ih je i motao...

eto...

pozz

Nazad
Vrh Dno