Šta je novo?

servis za xbox

forsaken123

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
310
evo, da pitam i ovako pošto mi u opštoj diskusiji zasad niko nije odgovorio.

Elem, dobio sam na poklon xbox360, nažalost neispravan. Koliko ja znam nikada nije imao RROD i urađen je xclamp (ili kak god da se to zove) u nekom servisu. Probao sam par igara i sve lepo krene ali se posle neodređenog vremena (nekad i odma) blokira. Od svih igara koje sam isprobao radi samo pekmen i beejeweled2, što je, priznaćete, neprihvatljiva situacija 🙂
Ima li neke šanse da se popravi i kome da se za to obratim u Beogradu?

fala unapred odgovor može i private

Koliko sam te razumeo... blokiraju igre koje igraš sa DVD-a, a LIVE igre ti rade bez problema, tj. one koje igraš sa HDD-a ili MU?

Koliko sam te razumeo... blokiraju igre koje igraš sa DVD-a, a LIVE igre ti rade bez problema, tj. one koje igraš sa HDD-a ili MU?

Jok, Live jos nisam ni probao jer sam konzolu dobio bukvalno juče. Sve igre (uključujući i pekmena i bj2) su sa DVD-a. Neke rade par minuta a neke odma blokiraju konzolu.

Poklonu se u zube ne gleda.. 😛

evo, da pitam i ovako pošto mi u opštoj diskusiji zasad niko nije odgovorio.

Elem, dobio sam na poklon xbox360, nažalost neispravan. Koliko ja znam nikada nije imao RROD i urađen je xclamp (ili kak god da se to zove) u nekom servisu. Probao sam par igara i sve lepo krene ali se posle neodređenog vremena (nekad i odma) blokira. Od svih igara koje sam isprobao radi samo pekmen i beejeweled2, što je, priznaćete, neprihvatljiva situacija 🙂
Ima li neke šanse da se popravi i kome da se za to obratim u Beogradu?

fala unapred odgovor može i private

ja sam ti odgovorio u prosloj temi samo treba da odes i pogledas a ne da otvaras novu temu...

Jok, Live jos nisam ni probao jer sam konzolu dobio bukvalno juče. Sve igre (uključujući i pekmena i bj2) su sa DVD-a. Neke rade par minuta a neke odma blokiraju konzolu.
Kupi Verbatim disk, nareži igru (2.4x brzina rezanja), testiraj i onda mi javi, da li i dalje imaš problema...

Kupi Verbatim disk, nareži igru (2.4x brzina rezanja), testiraj i onda mi javi, da li i dalje imaš problema...

Aj probaću al sumnjam da će pomoći jer su sve igre koje sam isprobao originali pa sad, ako oni ne rade čisto sumnjam da će pirati, mada nikad se nezna

Evo malog apdejta situacije. Skinuo sam i po uputstvu narezao igru al naravno, neće da radi. Sa druge strane zvao sam virtual, kažu da bez obzira što nemam crvene krugove može da bude rrod al kao možda može da se popravi za 4500, pritom ne garantuju da će popravka biti trajna. Tja, neznam šta da radim.

I meni se juce dok sam igrao bfbc2 poceo desavati ovaj problem, konzola je pocela da zakucava. E sad, posto je za battlefield u zadnje vreme bilo dosta update-ova morao sam da ubodem neki stari fles. Da li bi problem mogao biti do njega?

Poslednja izmena:
I meni se juce dok sam igrao bfbc2 poceo desavati ovaj problem, konzola je pocela da zakucava. E sad, posto je za battlefield u zadnje vreme bilo dosta update-ova morao sam da ubodem neki stari fles. Da li bi problem mogao biti do njega?

pa ubaci neku noviju igru koju si nedavn skinu a da je izasla posle bfbc2 pa probaj ako ti i na njoj zakucava onda isto pravac u servisili se javi nekome od ovih ljudi sa foruma koji to rade...

Jutros sam igrao malo NBA2k10 na live-u, NBA nema sejvova niti bilo cega na flesu i sve je radilo ok i probao sam bfbc ponovo i sve je radilo ok. Mozda se i power brick pregrejao citao sam da hoce i zbog toga da zakuca konzola. U svakom slucaju znacu da je RROD kada pocne light show crvenih svetala 🙂 Desilo mi se ovo jednom i pre mesec dana.

Nazad
Vrh Dno