Šta je novo?

Servis za telefon

UrosB

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2003
Poena
620
Imam prvi Moto G od 16gb i vibracija mi cas radi cas ne. Nosio sam telefon u 2 servisa i oni su mi rekli da ne mogu da ga poprave jer je vibromotor na ploci i da je rizicno skidati ga zbog kamere i da je sprzen. Sad posto vibracija malo radi, malo ne meni je nelogicno da je sprzen i logicnija varijanta mi je da samo negde gubi kontakt al ne mogu da tvrdim posto se ne razumem u to. Otvarao sam telefon i na oko mi sve deluje ok. Nasao sam danas servis u kojem su voljni da mi zamene vibromotor ali mi serviser kaze da to ne znaci da ce resiti problem jer je moguce da je problem u ploci, da ona negde ima prekid a to ne moze da se utvrdi. Da li neko ima iskustva sa necim slicnim i da li imate nekog da preporucite ko bi to radio?

VDfP4eO.jpg

Slika nije moja ali to je to.

Jesi li malo pretrazio po YT? Ja sam tamo nalazio mnoge kvalitetne video tutorujale za servis telefona... Proveri

Nista konkretno za moj problem, tamo sam gledao kako da ga otvorim i to. Mozda bih nasao za nesto slicno al me zanima da li ima neko iskustva sa tim motorima i da li je realno da dodje do tog prekida na ploci?

Resen problem zamenom vibro motora, najveci problem od svega je bilo pronaci sposobnog servisera koji zna sta radi. 🙂

Aj da ne otvaram novu temu, iako moj problem nije bas slican ovog iz teme, ali bar naslov odgovara.

Dakle, ispade mi neki dan na zaledjenoj ulici moj Wiko Highway i malko je nastradao ekran - glupi Tapatalk attachment nece da upload-uje sliku, ali ostecenje nije veliko, samo u donjem desnom cosku, na koji je pao.

E sad, zanima me, ima li u NS (ili eventualno u Bg) neki serviser koji bi se upustio u zamenu ekrana, ako ga porucim sa Ali Babe, dakle on samo zamenu da odradi? Problem je, naravno, u tome sto je u pitanju redak model i pitanje je ima li tutoriala igde...

Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno