Šta je novo?

Servis za Sony TV [NS]

Borgof

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poena
395
Moja oprema  
CPU & Cooler
R7 5700X3D
Matična ploča
TUF GAMING B550-PRO
RAM
32GB Crucial Balistix
GPU
PURE AMD Radeon™ RX 7800 XT
Storage
1TB nvme + 2TB WD Black
PSU
SS650 Platinum
Kućište
DeepCool CH270WH Digital
Monitor
LG 32"
Miš & tastatura
G502 X & Keychron V5 Max
Laptop
Asus Zephyrus G14
Mobilni telefon
Note 20 Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav kolege

Crkao mi je pre par večeri Sony KD-55XF9005. U pitanju je otkazivanje pozadinskog sudeći po dijagnostici. Pušten je bio sadržaj kada se TV samo ugasio i počeo da treperi statusno svetlo u serijama od po 4 treptaja crvene boje - jedan google kasnije sam ustanovio da kontrolna ploča pozadinskog prebaci TV u mod greške i ne dopušta mu da radi (iako pri paljenju kada radi 5-10 sekundi nije evidentno gde je i koji LED ispustio dušu - FALD je TV).

S obzirom koliko je TV plaćen i koliko dobru sliku ima čak i u poređenju sa novijim modelima, nisam rad da ga tek tako zamenim, pa bih probao sa servisom. Da li neko zna za dobar servis u NS-u koji bi mogao ovo da reši? Jedne sam već kontaktirao i rekli su mi da mogu da urade ali da budem svestan da boje i kvalitet slike overall neće biti ni blizu onoga što je originalno pozadinsko proizvodilo. Iskreno, nije mi problem ni u BG da dovezem TV ako se tamo može naći korektan servis.

Ja sam Sony TV nosi OVDE, simptomi su bili slični tvojim, ali je bio u garanciji još uvek. I dalje ubedljivo najbolje iskustvo sa servisom koje sam do sada imao.

Stvarno? Sad sam se cuo sa njima telefonom. Citirali su mi 21600 i rekli su mi da bi kvalitet slike bio identican originalnim lampama jer se ugradjuju po specifikaciji kao. Naravno, kao i ovi iz NS-a su mi rekli da nisu u pitanju "Sony" lampe - cega sam i svestan da je nemoguce s obzirom da Sony nista vise ne pravi.

U kom kontekstu najgore iskustvo?

Preporuka za input, oni su ovlašćeni servis. Ja sam kod njih radio čišćenje panela od prašine (fleke po ekranu sam imao) i stvatno su bili fer.

Ahahaha, ide mozak tamo gde je zamislio! Odlično. Onda cu kod njih i odneti.Hvala vam svoj trojici

Znam, zenin brat zivi tu u Milentija Popovica, pa sam cesto tu (nedavno sam popio i kaznu za svega 5 minuta). Najverovatnije cu njega zamoliti da me saceka ispred da istovarimo 🙂. Hvala za tip <3

Nazad
Vrh Dno