Šta je novo?

Servis za PS3?

MarkosNS

Slavan
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
320
Da li neko zna neki servis za PS3 u Novom Sadu??

Malo sam se raspitao i izgleda da stvarno nema servis za ps3 u NS,neverovatno,ali izgleda istinito :bottle:

Da ne otvaram novu temu.
Uzeo sam PS3 u Americi i tek posle skontao da je napajanje samo za 120V/60Hz. Toliko je vec sasvim normalno da napajanje (ispravljac, adapter) ima opseg 100-240V da mi nije ni palo na pamet da ovo proveravam. :wall:
Razmisljao sam da mozda nadjem negde AC step down adapter ali mislim da ce to tesko ici i bilo bi glomazno. Mozda da uzmem i samo neki trafo 240 na 120V ali onda ostaje frekvencija koja ne bi trebalo da toliko utice na rad ali opet nikad se ne zna (verovatno je copersko napajanje pa bi onda trebalo da bude ok). Na kraju najelegatnije resenje je da zamenim napajanje.
Da li je neko ovo vec radio ili neko zna nekog pouzdanog servisera koji ima i moze da zameni napajanje? Da ne bude reklama, ako znate nekoga posaljite na PP.
Vidim da servisera nema u NSu pa onda ostaje Beograd. 🙂

Po wikipedii:
The power supply is built into the console and a standard 3-pin IEC connector is present at the base of the console. All current PS3 power supplies are Universal 100V-240V/50-60 Hz and will work worldwide, external power markings only relate to the intended market area.

U svakom slucaju, samo kupi dovoljno jak trafo(barem 200W) koji pretvara 220 u 110v i resio si problem.

Ako je tako onda super, ne treba mi ni trafo 🙂 U svakom slucaju provericu pre nego sto utaknem u 220V 😀 Hvala za info...

Upravo sam probao i konzola radi normalno na 220V 😀

Poslednja izmena:
svaka trojka je sa univerzalnim napajanjem, slobodno se može utaći u konektor, i uključiti kod nas...

Nazad
Vrh Dno