Šta je novo?

Servis za popravku napajanja ?

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Zeza me neshto Chief 360W, posle gashenja nece da pali po pola sata do dan, a nekada se desi da se zaglupi komp i zakochi, a posle restarta ista stvar. Komp radi na defaultu (sve 133Mhz). Sad pretpostavljam da je to neki elektrolit itd, a s obzirom da novi Chief koshta 40+ evra, ova popravka ne bi trebalo da izadje preko 10e pa postoji neka doza isplativosti :)

Ako neko zna neki servis, molim da kaze.

Mozes da odneses Mladenu Radojevicu (MSB-u), covek se specijalizovao za napajanja a nije ni skup.

mob 064/173-0237
servis 177-6709

driver je napisao(la):
Zeza me neshto Chief 360W, posle gashenja nece da pali po pola sata do dan, a nekada se desi da se zaglupi komp i zakochi, a posle restarta ista stvar. Komp radi na defaultu (sve 133Mhz). Sad pretpostavljam da je to neki elektrolit itd, a s obzirom da novi Chief koshta 40+ evra, ova popravka ne bi trebalo da izadje preko 10e pa postoji neka doza isplativosti :)

Ako neko zna neki servis, molim da kaze.
Celavi donesi mi to napajanje neko vece, a ja cu ti dati drugo da koristis dok ga pregledam. :bottle:

Jos jedan glas za Mladena

Za Gedzu :D

Gedza je napisao(la):
Celavi donesi mi to napajanje neko vece, a ja cu ti dati drugo da koristis dok ga pregledam. :bottle:

Sta im najcesce odlazi ili nema pravila?

najcesce su to elektrolitski kondenzatori! Imas ih oko 7-8 kod kojih je najcesce kvar.
mada moze biti u Upravljacko Kolo... onda mu ne vredi da ga popravlja

To sto se njemu desava meni lici na neki kvar na PG (Power Good) signalu... a ono ide iz Upravljackog Kola...

Vrh Dno