Šta je novo?

Servis digitalaca

• Začetnik teme yozla
  • Datum pokretanja
Y

yozla

Guest
Zanima me ko u Bg-u radi servis digitalnih fotoaparata.

A da navedes koji model je u pitanju?

BG Elektronik koliko ja znam radi Canon digitalce......probaj.......

I mene interesuje... za Fuji 2650... ispao pa mu se objektiv klima...

Radi li neko poliranje stakla objektiva (onog prvog, spoljnog)? Imam Fuji A205 i zayebunio sam se kad sam magicnom krpom izbrisao masnocu posle pipanja objektiva jednog mog druga (ja ne znam sta je to sto nagoni ljude da masnim prstima pipaju ciste i glatke povrsine :mad: ). Pod svetlom se vide sitne kruzne ogrebotinice... nema nekog velikog uticaja na profi kvalitet slike, jer ni sam aparat nije profi (daleko je od toga :D) ali bi me ipak zanimalo ako neko to polira.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

nesharm je napisao(la):
A da navedes koji model je u pitanju?

U pitanju je HP photosmart 735.
Prangija naobicnija,ali sam ga dobio za dz pa reko' da ga bar popravim i malo se slikam za sitne pare.Inace ima problema sa fokusiranjem slike.Sve ispadnu nekako mutne.Valjda mu je otisao senzor za AF ili sta vec

Tog HP-a je uvozio Comtrade, a CT i dalje uvozi HP digitalce. www.comtrade.co.yu, pa iskopaj negde na sajtu broj njihovog servisa.

Sa moje tacke gledista, preskoci popravku, jer taj aparat ne vredi mnogo, a cenim da ce te odrati za bilo kakvu intervenciju.

Tako i ja mislim pa bi bilo fino da neko javi za neki underground servis ili tako nesto.

Nazad
Vrh Dno