Venizelosova (Ðure Ðakovića) 24a na Dorćolu :wave:
I ja mislim da ne moze, iako to nije "po zakonu". Svuda u Evropi se moze popravljati aparat sa evropskom ili svetskom garancijom, a BGE ako je ovlashceni, mora da uvazi evropsku garanciju ako je ispunjen uslov garancija+fiskalni. Ja bih im zapretio inspekcijom ako odbiju to.
I ja mislim da ne moze, iako to nije "po zakonu". Svuda u Evropi se moze popravljati aparat sa evropskom ili svetskom garancijom, a BGE ako je ovlashceni, mora da uvazi evropsku garanciju ako je ispunjen uslov garancija+fiskalni. Ja bih im zapretio inspekcijom ako odbiju to.
Garancija bez fiskalnog u BGE vazi,licno sam nosio ixus 40 tamo samo sa garantnim listom i prihvatili su aparat,koji je inace izbacivao neki error 18,tj.zaglavio mu se objektiv.Zamenili su objektiv u roku od 10 dana i jos mi poslali aparat city expresom.Znaci,moje iskustvo sa njima je jako pozitivno,mozda sam samo imao srece:dFiskalni ne bi trebao da ima veze sa garancijom, ali udjesh u BGE i lepo je istaknuto da garancija bez fiskalnog ne vazi
Imao sam dva mnogo losha iskustva kod njih, od dva puta, znachi 100% uchinak, i sve koje znam da su otishli tamo, nisu se lepo proveli, tako da bih kod njih nosio neshto samo ako mora, odnosno u garanciji je. Obavezno se spremiti na 45 dana chekanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari