Šta je novo?

Serious Sam HD remake

Ja sam probao, dobra je za ubijanje vremena i pomalo je zahtevna, ima lepsih a manje zahtevnih igara, ja sam stavio skoro sve na max. Vido Memory na medium i ide preko 60FPS,kad se sve stavi na max. zna da padne na 30 i nesto sto za ovu igru i nije neki frejmrejt.

ma daj rale promeni vise tu krsinu od racunara! sta se cudis sto ti nista neradi kada u kompu idalje imas osakacnu 7300 i ocekujes nesto da ti radi pa sta se cudis!?

Nije mi osakacena graficka, to je Leadtek 7300 GT Extreme sa punih 128-bit:), pa novi Modern Warfare 2 mogu da igram u 1024x768 sa high textures i mnogo bolje izgleda od SSHD i mnogo bolje radi. A za novi komp nema se para:D.

Ti i filipenko mora da ste zajedno igrali klikere kad ste bili mali...

Zapravo slazem se sa Jovylandom u potpunosti, i cim sam video ~1GB znao sam da nema price o nekom ozbiljnom HD rimejku, a ja nisam vise spreman da igram igre sa ovakvim gejmplejom ako nemaju state of the art grafiku.

Jeste da smo se filipenko i ja "klali" u par navrata po nekim pitanjima, ali ne bi mi bio problem da imamo zajedničke klikeraške uspomene iz detinjstva :)

A moj post je bio apsolutni sarkazam na ovde primećenu isključivost i demagogiju koja je prerasla u maniju :)

Igra ne da je bagovita... Strasno... Odigrao par misija i uninstall...

Igra ne da je bagovita... Strasno... Odigrao par misija i uninstall...

objasni to bagovita!!! odigrao si par misija i kako ti se ti bagovi manifestuju? jer ja je igram i jos nisam naisao na jedan bag pa mi molim te objasni sta ti se to desava pa da se ne moze igrati ili nije bagovita nego nije ispunila tvoja ocekivanja pa nisi znao sta drugo da napises pa eto da sebe opravdas!?

Mozes da vidis i sam da pisem sam kad bas hocu, zato i ne "shtancujem" komentare. Bagovita jer mi je par puta zakucao komp dok sam izlazio iz igre. U odredjenim delovima se cuje da zvuk susti(ne nije problem do mene) i ima jedan deo za koji ne znam da li je bag ili je takva misija- sve je crno a vidis kako gore "lampe" sas vatricu. I to zavisi iz kojeg ugla gledas i kako se pozicioniras, to se manifestuje. Drug ima iste zamerke kao i ja pa sam zato i napisao onako.
The End :p

Serious Sam The First Encounter sam bio pre igrao ali jako jako malo, sam pocetak. The Second Encounter sam isto igrao ali nisam presao, dok sam Serious Sam 2 zavrsio. Ono sto je meni zanimljivo za Serious Sam serijal jeste sto igra bude bas zabavna ali posle duzeg igranja ozbiljno smori, jos ako se igra na vecoj tezini ijaoo. Serious Sam HD sam poceo da igram i dobar je za sada, ali sam pogresio sto sam stavio tezinu normal. Trebao sam easy i opustencija.

kakav bre hd?jeli bre severnjaci? ajte molim vas,da nije kompresovan hd?

treba mi patch za ovu igru koji popravlja crashovanje pred zadnjeg boss-a. ima na netu pominje se al ne mogu da nađem download.

Nazad
Vrh Dno