- Učlanjen(a)
- 30.03.2007
- Poena
- 349
psihoyu prestani da davisi vrati se u sobu sa konzolama.
izvini molim te ja pricam o temi i igri iz teme. Imam pravo da iznesem svoje misljenje o igri. Nemoj biti PC fanboy.
psihoyu prestani da davisi vrati se u sobu sa konzolama.
strasno ! igra nije valjala ni kad je izasla,a oni rade HD remake, gluplji FPS nisam nikad igrao. al bar su se trudila nasa braca.![]()
ne mogu da verujem da vam je Ozbiljni Simo extra igra ! pored toliko dobrih FPS igara, Simo je trigger happy igra i nista drugo.
kad je bese Sima izaso ? 2000-te ?
Pazi igra je bila monotona ista, znaci sam pucaj,pucaj, ali non stop pucas.![]()
super, ako volite takve igre, ja nikako ne volim igre u kojima nema izazova.
^Nije poenta da igra bude frustrirajuca, vec izazovna kao npr Farcry, FEAR, HL 2. Ako razumete sta ocu da kazem.
Svako moze da napravi ultra giga mega hardcore hard mode da te ubije jedan monster i igra se pretvara u cistu frustraciju.![]()
Odigraj jednom Killzone 2 pa ces videti dal je dzojped inferioran ili je zanimljivije biti ne ultra precizan.![]()
Serious Sam je napisao(la):Now that's some SERIOUS firepower!
ss... fps za devojchicejedini fps na koje sam video da se "zemske" :d primaju
pri tom nemam nista protiv onih koji su uzivali a da su bili mushki, nego eto to sam primetio, svako ko je imao sestru ili devojku za kompom zna o cemu pricam
i ja sam moju preshao celu :d
samo da ne krenu svi sa ovim trendom, kao u lolivudu da bude rimejk za rimejkom
About the Game
The classic arcade FPS Serious Sam: The First Encounter is reborn in glorious high-definition for legions of long-time fans and a whole new generation of gamers around the world. Featuring dazzling visuals and revamped design, gamers take control of the legendary Sam ‘Serious’ Stone as he is sent back through time to ancient Egypt to battle the overwhelming forces of Notorious Mental and the Sirian army.
* Serious Engine 3 - Beautifully rendered, high-resolution visuals and lushly redesigned environments to create the most astonishing Serious Sam game ever
* Frantic Non-Stop Action - From the charging Sirian Werebull to the screaming Headless Kamikaze and the multi-story Ugh-Zan, all of the infamous minions of Mental have been spectacularly redesigned for Serious Sam HD
* Great Arsenal - Wield demon-stopping revolvers, lead-spewing miniguns, and monstrous cannons for when you absolutely, positively, have to kill every enemy in sight
* Over 14 Levels of Bedlam - Set against the expansive backdrop of ancient Egypt with every square inch upgraded and reworked to create one of the most visually stunning game experiences
* Co-Op Mode - Embrace the mayhem with up to 16 players
Da je byMax to napisao, sad bi mu G@W rekao da mnogo propušta![]()
Možda nešto za pirnuti, umesto da "ubijas 10000 nadolazecih cudovista" :S:....de ces lepse da opustanje
Igra je prezahtevna, na mojoj konfi mora sve na lowest, pa izgleda losije od osnovnog dela na highest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari