Šta je novo?

Serious Sam HD remake

Ne, ne pričaš ti o igri iz teme već...

strasno ! igra nije valjala ni kad je izasla,a oni rade HD remake, gluplji FPS nisam nikad igrao. al bar su se trudila nasa braca. :D

ne mogu da verujem da vam je Ozbiljni Simo extra igra ! pored toliko dobrih FPS igara, Simo je trigger happy igra i nista drugo.

kad je bese Sima izaso ? 2000-te ?
Pazi igra je bila monotona ista, znaci sam pucaj,pucaj, ali non stop pucas. :D

super, ako volite takve igre, ja nikako ne volim igre u kojima nema izazova.

^Nije poenta da igra bude frustrirajuca, vec izazovna kao npr Farcry, FEAR, HL 2. Ako razumete sta ocu da kazem.
Svako moze da napravi ultra giga mega hardcore hard mode da te ubije jedan monster i igra se pretvara u cistu frustraciju. :D

Odigraj jednom Killzone 2 pa ces videti dal je dzojped inferioran ili je zanimljivije biti ne ultra precizan. :D

Kapiraš sad? (pitanje je hipotetičko...)
Idi brate igraj svoj Killzone2, pusti nas da pričamo o sexu i rado da ga se sećamo :d (čak i mazi)

koji ste PC fanboyevi, strasno ! :D
ja jedini poredim vise igara iz zanra ?
i Sima i KZ i ostale FPS igre koje sam nabrojao su tu da bi se usporedjivale.
Sad ce neko kazem, ****s Simu, najbolji je Wolfenstein 3D. :D

Poslednja izmena:
can't wait!!! Samo da "lici" na prethodnika i ja sam zadovoljan...:)

озбиљни сима је одлична игра, за одмарање мозга, још ако се игра у мултиплејеру...
обожавао сам да испалим ракете у даљину, и да стрејфујем у страну, и гледам их како лете.

тренутак кад сима налази rocket launcher:
Serious Sam je napisao(la):
Now that's some SERIOUS firepower!

Comparation pic

serioussamhdcomp2.jpg

ss... fps za devojchice :) jedini fps na koje sam video da se "zemske" :d primaju

pri tom nemam nista protiv onih koji su uzivali a da su bili mushki, nego eto to sam primetio, svako ko je imao sestru ili devojku za kompom zna o cemu pricam

steta sto nisam stigao da slikam kako je selotepom zalepila levi taster da puca nonstop :D

ss... fps za devojchice :) jedini fps na koje sam video da se "zemske" :d primaju

pri tom nemam nista protiv onih koji su uzivali a da su bili mushki, nego eto to sam primetio, svako ko je imao sestru ili devojku za kompom zna o cemu pricam

True. Sa bivšom prešao celu:D

i ja sam moju preshao celu :d

samo da ne krenu svi sa ovim trendom, kao u lolivudu da bude rimejk za rimejkom

i ja sam moju preshao celu :d

samo da ne krenu svi sa ovim trendom, kao u lolivudu da bude rimejk za rimejkom

Kakva je trenutna situacija u gaming industriji, kamo srece da urade rimejk nekog starog RPG-ja... U tom slucaju bih i ja lepio tastere selotejpom... :d

C c c, pa jel ste čitali intervijue naših ljudi sa ljudima iz Croteka, nije "Ozbiljni Sima" nego "Ozbiljni Štef". Časna pionirska.

A što se tiče rimejkova igara starih par godina, pa mislim da je Riddick daleko ektremniji primer. Jedva čekam da neko najavi remake igre stare manje od 2 godine. :p

Serious Sam HD coming this month

About the Game

The classic arcade FPS Serious Sam: The First Encounter is reborn in glorious high-definition for legions of long-time fans and a whole new generation of gamers around the world. Featuring dazzling visuals and revamped design, gamers take control of the legendary Sam ‘Serious’ Stone as he is sent back through time to ancient Egypt to battle the overwhelming forces of Notorious Mental and the Sirian army.

* Serious Engine 3 - Beautifully rendered, high-resolution visuals and lushly redesigned environments to create the most astonishing Serious Sam game ever
* Frantic Non-Stop Action - From the charging Sirian Werebull to the screaming Headless Kamikaze and the multi-story Ugh-Zan, all of the infamous minions of Mental have been spectacularly redesigned for Serious Sam HD
* Great Arsenal - Wield demon-stopping revolvers, lead-spewing miniguns, and monstrous cannons for when you absolutely, positively, have to kill every enemy in sight
* Over 14 Levels of Bedlam - Set against the expansive backdrop of ancient Egypt with every square inch upgraded and reworked to create one of the most visually stunning game experiences
* Co-Op Mode - Embrace the mayhem with up to 16 players

source

Izlazi ovog mesesca???

sweet..:)

Igra je strava :D secam se 2003 na mom pokojnom Duronu,2-3 noci non stop,pucaj dok ne poludish :D a bila je dobra i za lecenje nervoze

jedva cekam :p

Me too,me too... :) Samo da se ne oduzi taj datum izlaska...

Eh, to je bilo vreme kada su igre imale i element zabave a ne samo grafiku :)

Ma koliko bilo plitka, igra je bila zarazna :)

Ali i meni se čini da je ovaj HD remake mogao i morao biti još "više HD" - nekako mi nije grafički ubedljiv...

Poslednja izmena:
Ja sam ga samo par puta cepao u igraonici sa ortacima ali mislim da ce bit odlican za ubijanje vremena za co op online.

da li ste videli ovu bolestinu

[YOUTUBE]<object width="873" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/85rjt3lSZRQ&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/85rjt3lSZRQ&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ovo je isti onaj SS sa malo jacim texturama, HDR-om i malo redizajniranim protivnicima - nemam nameru da ga ponovo igram.

Da je byMax to napisao, sad bi mu G@W rekao da mnogo propušta :D

Ti i filipenko mora da ste zajedno igrali klikere kad ste bili mali...

Zapravo slazem se sa Jovylandom u potpunosti, i cim sam video ~1GB znao sam da nema price o nekom ozbiljnom HD rimejku, a ja nisam vise spreman da igram igre sa ovakvim gejmplejom ako nemaju state of the art grafiku.

Poslednja izmena:
pa bas je u gameplayu char, ubijas 10000 nadolazecih cudovista iz pakla sa minigunom, de ces lepse da opustanje

Igra je prezahtevna, na mojoj konfi mora sve na lowest, pa izgleda losije od osnovnog dela na highest.

Igra je prezahtevna, na mojoj konfi mora sve na lowest, pa izgleda losije od osnovnog dela na highest.

ma daj rale promeni vise tu krsinu od racunara! sta se cudis sto ti nista neradi kada u kompu idalje imas osakacnu 7300 i ocekujes nesto da ti radi pa sta se cudis!?

inace kod mene radi na maximumu i lepo izgleda a sto se tice same igre ko hoce igrace je a ko nece neka je preskoci a ne tu da se pravi pametan to je onaj isti ss pa naravno da je isti nisu pravili treci deo negu su ovaj samo malo osvezili ali su igri dali dusu koja joj je falila na pocetku!

Vrh Dno