Šta je novo?

Serious Sam 3: BFE

Da li si kupovao pre preko ovih, hteo bih da uzmem nesto, pa me zanimaju iskustva.

Nisam, ali kažu da je ta prodavnica u vlasništvu sajta Eurogamer.

Desaba mi se da mi puca igra kad napravim coop(u sred igre), tj uvek pukne Host pa onda izbaci i ostale,a zanimljivo je sto se to desava na Campaign a na Survival radi normalno. i oce igra na radnom da izleti u Win. Da li se nekom nesto slicno desavalo?

Desaba mi se da mi puca igra kad napravim coop(u sred igre), tj uvek pukne Host pa onda izbaci i ostale,a zanimljivo je sto se to desava na Campaign a na Survival radi normalno. i oce igra na radnom da izleti u Win. Da li se nekom nesto slicno desavalo?

Ne. Odlicno radi.

Hoce li scena vise ?

^^^daj i meni PM please!!!

jel moze neko da mi posalje naziv funkcionalne verzije, bez neunistivog skorpiona i pucanja, na pm?

Neki bag imam u ovoj igrici, znachi kursor se sam vrti u nebesa kako da reshim to?

Nije to bag, to je drm :d Dobices pp.

Kada igra MP bes podize andrenalin zvuk igre.... :)

Odoh igrati sad malo.

Ako neko ima na steam neka se javi da igramo MP svarno podize andrenalin muzika ja odvalim do daske xD

Ima ga na steam-u

@bole83

Nekoliko puta receno u temi, vrati se nazad pa citaj.

Odigrao par mapa i aninstal(kao i svaki SS)

Sta je bre ovo? :d

Konacno predjoh ovaj dodatak, svega 3 nivoa ima i mozda otprilike 4 sata da se predje na normal... sve u svemu, OK.

Jel jos uvek ne postoji nijedan nacin da se igra narodni mp/co-op?

Nemam pojma. Trebao si da uzmes za tih par stotina dinara kada je bio Humble Bundle Weekly.

Najjace da sam znao za to..
Mislim, sad mi i ne treba, mozda cu opet preci SS3 SP a MP moze da se igra SS2, zaboravih kako ali moze.

Sad sam gledao da li moze instalacija od SS3 da se posalje ali igra je Steamworks... imam samo First i Second Encounter HD u DRM free izvedbi.

Edit: Moj ti je savet da kada ne radis nista na kompu i kada nije pretoplo uposlis tog Radeona da kopa malo Bitcoina. Ne bi trebalo da ti puno utice na racun za struju a cenim da moze da se izbunari dovoljno za Humble Bundle akcije. Bude finih igara tamo, a na taj nacin ih ne placas iz svog dzepa.

Poslednja izmena:
Ortaci i ja smo prelazili skoro svaki SS do sada kao klinci, pre par godina nas nekoliko SS 2 preko neta ali dosli do pola i nesto je iskrslo.. sad nema sanse (zima je realna za to) ali opet reko da vidim da li moze..

A sto se rudnika tice.. razmisljao sam o tome ali ne na taj nacin, imao sam neke pare + sam hteo da pozajmim koliko mi je falilo za 3x7950 itd, u posebnoj sobi da se kopa ali vidim da je to sada neisplativo a morao bih i klimu da kupim. Bilo je ''leba bez motike'' tj sa malo cimanja i truda ali sada (mi) se ne isplati i vidim da ljudi prodaju polako ''rudnike''. Sta ce biti pitanje je.. mozda prezivi sve to ali uz smesnu zaradu.

5850 necu da silujem jer planiram jos da je zadrzim iz vise razloga (sve melje i dalje na mom monitoru, igre sve gore i gore a ja sve manje vremena imam).

Poslednja izmena:
Fora je sto sam hteo da ti posaljem za HB promociju, 2 dolara sveukupno kostalo, ali ***a, bio si banned... inace, evo vec nekoliko dana divljam na 16 coop kampanjama. :)

Da, bio sam banovan jer sam postavio link (2-3 posta jos komentarisao) gde se pominje cmr2 za Android a u komentarima sa linka je bilo warez sadrzaja :d U isto vreme se na forumu desavaju mnogo gore stvari, flejm, svadje, psovke, warez..pa nista. Zamisli koji je to moj greh ali dobro.. neki moderatori to iskuliraju, neki bace upozorenje a oni sto jedva cekaju, zna se - ban :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno