Šta je novo?

Serious Sam 2

Momci igra je super ! Cisto rokanje za odmaranje. Stigo sam do Gilgamesovih vrtova (tj. negde sam napola njih).
Igra ide totalno cool u 1152*864*32 na GTS-u, osim mozda u najeeeekstremnijim slucajevima kad napada njih 128444834, grafika je verovatno najbolja koju sam video u nekoj igri (bez quote-iranja ovoga, nisam rekao najrealnija:p) Vegetacija je bez premca. Rokanja koliko hocete.
Igru preporucujem svakome ko moze da svari da je "odande". Poprilican broj provala i sl.
Sto se tice Max Payne-a nadam se da neko nece reci da tu ima mozganja ili ramisljanja. :D Isto vazi i za MOHAA
P.S. Ne interesuje mene sta su oni naveli kao minimum konfiguracije kad svi znamo da je igra na toj konfiguraciji, ako se i pokrene, mucenje a ne igranje.
Pozdrav :wave;

Update 2

Mozda postajem dosadan ali obavestenje da sam presao igru. Malo je teza pri kraju ali ono...boom FX :D
Ostajem pri gornjem misljenju !
pozdrav:wave;

Zakljucujem topic

...koji je sve popularniji :D
Jos samo jednu-dve stvari da naglasim : izostavivsi stav o neprijateljima sa planete Bilmez 4 :D koji su se posle mnostva bitaka suncali pa izgubili kozu zbog ultravioletnih zracenja :) moram da vam prezentiram i jednu genijalnu recenicu koja je iz opisa neprijatelja od strane Netrische ili kako se vec zove. Rec je o Mordekai-ju, poslednjem bosu u igri :

Mordekai was the most powerful sorcerer in the known universe who died in a bizzare accident involving Necronomicon, 20.000 pounds of ectoplasm :) and a mispronounced Latin proverb :D:D:D

Dodje mi da ovo stavim u signature !
P.S. Bice i Serious Sam 3, koji ce biti i zavrsan. Sam ide da konacno ubije Mental-a (Mentola ? :D). Na kraju prvog dela pisalo je to be continued, a sad pise to be concluded.
Eto toliko. Necu vas vise smarati sa S.Samom 2. Osim u ekstremnim slucajevima. :D
Pozdrav

Vrh Dno