filipenko je napisao(la):Pa dobro de. Nema frke, i ja sam nacionalistasamo vi pricajte.
Ali Amon Ra je u pravu. Ne postoji igra toliko gloopa da bi Counter bio jos 50 puta glooplji od njectp;
filipenko je napisao(la):Pa dobro de. Nema frke, i ja sam nacionalistasamo vi pricajte.
Ali Amon Ra je u pravu. Ne postoji igra toliko gloopa da bi Counter bio jos 50 puta glooplji od njectp;
MAD_MUzzY je napisao(la):HAHhahaa .. ova ti je dobra.
Inace ako ste igrali SS1 onda uzmite i ss2 i predjite ga za edno popodnekao ja
. POz.
BodyRemover je napisao(la):Sto ne pogledati jedan od najboljih enginea...
borab je napisao(la):Nemojte da im dizete cenu bez razloga.Jesam zvezdas, ali posle kosarke u Zagrebu, nek se nose u tri .. Imali su , imaju i imace veciti kompleks od nas.
filipenko je napisao(la):Hvala na odgovorima ljudi.
P.S. ja bas volim Doomacine. One me opustaju. Nema mozganja, no udri...
Ako nesto mene nervira u SS to je sto su stvorenja malo nelogicno osmisljena ali na to se i islo. A pogotovo su mi na k***c isli oni bez glave sto se deru i eksplodiraju...ctp;
Ostrica je napisao(la):Minimalna konfiguracija za Serious Sam-a je K6II 400 ili Cel 300, što je izuzetno skromno! Doduše, nisam isprobao, ali mi deluje dobro optimizovano...
da li je bolje na GTS i MX400 karticama staviti openGL ili D3D za ov
Minimalna konfiguracija za Serious Sam-a je K6II 400 ili Cel 300, što
filipenko je napisao(la):Ima tu necega. Minimum za MOHAA je isto P2 na 300 a za Dune strategiju je svega nekih P2 na 233...
Mislimo li isto ?ctp;
byMaX je napisao(la):Eh... Igra je tolika shitina da je to nenormalno! Ostrice, kako se to lozis na glupe igre... Bolje uhvati Max payne ili MOHAA jos koji put...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari