Šta je novo?

Serious Sam 2

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Oni divljaci sa Exita objavise jos prekjuce da je stigla pa me zanima zna li neko od vas nesto vise o tome ?:confused:
:wave;

Ma sigurno cu da igram to... I prvi sam igrao jer nisam imao nista pametnije.. Ustvari, ako bude kriza, mozda je i uzmem...

Nisam igrao prvi deo ali sam zato igrao demo drugog.Nisam mogao da verujem koliko me je raznih stvorenja napalo kad sam izasao na neku livadu.Ono je stvarno cista rokacina bez trunke razmisljanja.;)

Ta igrica je od "onih" tako da je ne bih igrao ni da je 50 puta bolja od Counter Strike-a, mada je to nemoguce...:D

Jeste da nas nisi pitao za misljenje o toj igrici, ali da se nadovezem na maxa.

Pa dobro de. Nema frke, i ja sam nacionalista;) samo vi pricajte.
Ali Amon Ra je u pravu. Ne postoji igra toliko gloopa da bi Counter bio jos 50 puta glooplji od nje :D ctp;

filipenko je napisao(la):
Ali Amon Ra je u pravu. Ne postoji igra toliko gloopa da bi Counter bio jos 50 puta glooplji od nje :D ctp;

HAHhahaa .. ova ti je dobra.

Inace ako ste igrali SS1 onda uzmite i ss2 i predjite ga za edno popodne ;) kao ja :D . POz.

Nisam je igrao, ali mi izgleda kao da samo jurish i napucavash milione zivuljki svih vrsta. Nekako mi to izgleda previshe ........... glupo.

Klap klap klap!! Svaka cast majstore!! Ne da si rekoa nego sam pocheo da povracam od smeha kako si ga ukomponovao!!
Woohoooo!!FX

MAD_MUzzY je napisao(la):
HAHhahaa .. ova ti je dobra.

Inace ako ste igrali SS1 onda uzmite i ss2 i predjite ga za edno popodne ;) kao ja :D . POz.

Mozda kao Tourist, ali na hard ili ne daj Boze na Serious, ni pod razno.

BodyRemover je napisao(la):
Sto ne pogledati jedan od najboljih enginea...

Stvar afiniteta. Ja volim chisto rokanje, jer u stvari volim reflexne igre, kao sto su i voznje relija.

Nemojte da im dizete cenu bez razloga.Jesam zvezdas, ali posle kosarke u Zagrebu, nek se nose u tri .. Imali su , imaju i imace veciti kompleks od nas.

Ti si tek posle kosarke u Zagrebu shvatio stvari i koliko nas mrze?

Ne svidja mi se prvi deo. Mislio sam da nije losa ideja ubijati na 100 cudovista i tako iskaliti bes ali ispostavilo se da meni takve igre ne prijaju. Zabolela me glava posle 1000. cudovista (5 min igranja). Stvarno sam dobio glavobolju, a iskusan sam kompjuteras (nakupim i po 8 sati non-stop igranja bez glavobolje).
Inace moj oftalmolog kaze da monitori ne ostecuju nesto preterano vid (nema nekog ogromnog zracenja jedino sto se mnogo vremena provodi gledajuci na blizinu, ali to dodje isto kao i citanje knjige) ali da igrice uticu veoma stetno, sto sam i shvatio nakon Sime.

borab je napisao(la):
Nemojte da im dizete cenu bez razloga.Jesam zvezdas, ali posle kosarke u Zagrebu, nek se nose u tri .. Imali su , imaju i imace veciti kompleks od nas.

Ok,ok... ne pocinjite nikakve politicke rasprave ovde. Za takve stvari postoje mnogo bolja mesta, kao sto je www.webparlament.co.yu !!!

Unapred zahvalan...

Dobro, de, nakon svega jer zna neko nesto o njoj ? Kakva je i da li je dosla uopste ? Jel' je neko igrao ?
Uffff..hrkk ctp; hrkk

'de nije stigla, vec sam je i opisao :)

Daklem, nista ... Serious Sam 1 uz tri nova protivnika i tri nova oruzja ... naravno, i par novih nivoa. Malo je smor sto ponovo ides kroz raznorazne hramove, samo su sad druge lokacije. Jeste da nije Egipat, al' ko da jeste :)

Meni to malo smor. Samo idem i rokam ... Jos sto igra na srednjem nivou tezine nije teska uopste ... samo je poenta lepo rasporediti oruzja za neke protivnike i to sve tako.

Ako vam se igra nesto da samo drzite taster pa udri letnji dan do podne, eto Serious Sama 2 ... meni se nesto to ne dojmi bas previse, jer smori posle dva tri nivoa, pa moras da pravis pauze ;>

'de si filipenko!

Stigla je u grad pocetkom ove nedelje. Ja sam probao demo, ima jako lepo napravljenu vegetaciju, lepu i sarenu grafiku. Problem je u zaista neukusno napravljenim stvorenjima koja srljaju na igraca. Neprijatna su i nerviraju me. Doom je bio mnooooogo bolji trip. A i bio sam mladji. :)

Primetio sam da dosta ljudi menja misljenje o ovoj igri na bolje, ali meni ostaje jako odbojna. Bice opis u sledecem Cyber Space - Gaming-u, u sledeci petak u 17.30.

Pozdrav.

Ah... Pored MOHAA tesko da cu se spustiti na nivo igrice koja nije nista vise od unistavanja misa i tastature bez veze...

Hvala na odgovorima ljudi.
P.S. ja bas volim Doomacine. One me opustaju. Nema mozganja, no udri...
Ako nesto mene nervira u SS to je sto su stvorenja malo nelogicno osmisljena ali na to se i islo. A pogotovo su mi na k***c isli oni bez glave sto se deru i eksplodiraju...ctp;

Hvala na odgovorima ljudi.
P.S. ja bas volim Doomacine. One me opustaju. Nema mozganja, no udri...
Ako nesto mene nervira u SS to je sto su stvorenja malo nelogicno osmisljena ali na to se i islo. A pogotovo su mi na k***c isli oni bez glave sto se deru i eksplodiraju...ctp;

DA. Ono deranje je malo smorno, ali krljanje je uvek OK. :D

Ama igra je prosto divna za ljubitelje rokanja. TJ posebno kada se skupi vas 5 pa je igrate zajedno u mreži...juhuuu. Ali kako je gadnooo zahtevna...mrzim namenske igre napravljene da vas ubede da vaša konfiguracija ne valja i da treba GeForce4++sa 512 mb QDRam-a...
P.S Pitanjce--da li je bolje na GTS i MX400 karticama staviti openGL ili D3D za ovu igru? Meni se čini openGL, ali valjda je D3D matični API...:confused:

Minimalna konfiguracija za Serious Sam-a je K6II 400 ili Cel 300, što je izuzetno skromno! Doduše, nisam isprobao, ali mi deluje dobro optimizovano...

Ostrica je napisao(la):
Minimalna konfiguracija za Serious Sam-a je K6II 400 ili Cel 300, što je izuzetno skromno! Doduše, nisam isprobao, ali mi deluje dobro optimizovano...

Ima tu necega. Minimum za MOHAA je isto P2 na 300 a za Dune strategiju je svega nekih P2 na 233...:D
Mislimo li isto ?ctp;

Evo ko god mi pokaže da SS2 (ne SS1) lepo radi na cel300 ili K6II400 ( sa Geforceom MX400) u minimum 800*600, bez ukidanja naprednih grafičkih efekata iz konzole ili advanced options-a, ima od mene 20 sati besplatnog igranja kod mene u igraonici.
Mislim stvarno ne treba pričati napamet.

Ima tu necega. Minimum za MOHAA je isto P2 na 300 a za Dune strategiju je svega nekih P2 na 233...:D
Mislimo li isto ?ctp;

Nije me mrzelo, pa sam pogledao za MOHAA, minimum je:

450 MHz Intel Pentium II or 500 MHz AMD Athlon processor
128 MB RAM

a recomended:

700 MHz or faster Intel Pentium III or AMD Athlon processor
32 MB or greater supported OpenGL capable video card with OpenGL

...mada bi dobar trgovac svakako rekao da je dovoljan
P 60/16 MB. :)

A sto se igora2 tice, mogao si da zahtevas 1600x1200 i realne senke! Ako imas minimalnu konfu, moras praviti neke kompromise...

Eh... Igra je tolika shitina da je to nenormalno! Ostrice, kako se to lozis na glupe igre... Bolje uhvati Max payne ili MOHAA jos koji put...

Meni se igra svidja,igrao sam SS1 i ok je,ono prava pucacina,ides pucas i pomeras poluge,nema ko u System Shock 2 ili Deus Ex da mislis i pitas se sta sad :)

Mislim nemoj neko da me pogresno shvati volim ja System Shock i deus ali ipak ovo je drugi tip igre i sa time mogu da smirim zivce :) idem i rokam sve oko sebe a meni niko nemoze nista :D

BTW oni sto se deru jesu dosadni.

Igra je stvarno za razvaljivanje misa dusu dala.:D

byMaX je napisao(la):
Eh... Igra je tolika shitina da je to nenormalno! Ostrice, kako se to lozis na glupe igre... Bolje uhvati Max payne ili MOHAA jos koji put...

Pomesao si me sa nekim! Ja ne igram SS2, samo sam probao demo. Ovde samo objasnjavam da je igra dobro optimizovana! MOHAA i igram, bas sam stigao do Downed Plane misije...

Max Payne me je smorio! Drugar ga je isprobao kod mene, pa je obrisao moj save... mrzelo me da nastavljam. Sada ce verovatno da me iznesu na lomaci! :)

Nazad
Vrh Dno