Niksa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.08.2002
- Poena
- 619
Deda Mraz je napisao(la):
Nisam viedo link dok nisam uradio QUOTE ?
Poslednja izmena:
Deda Mraz je napisao(la):
U pravu sijddipqd je napisao(la):Kako nema? Pa SATA nema master/slave magistralu... Odnosno nema deljenja protoka između master i slave uređaja.
Imam jaCrni je napisao(la):I koliko korisnika ima i master i slave na primarnoj grani?
BokiPK je napisao(la):Radice PCI kartica na bilo kojoj novijoj ploci, mnogo ti je strucan taj prodavac.
Tvoja ploca nije neki shampion brzine, ali je OK. Procesor je super, tako da mozes da se apgrejdujes.
doggy je napisao(la):Nije bash tacno, jedan RAID kontroler koji sam kupio (i morao da vratim Jaksi) nije hteo da se radi na mojoj 8KDA3J ploci. Ukucavao se prilikom detekcije hard diskova. I ploca i kontroler su imali najnoviji bios/firmware pa nije htelo. Isti kontroler je posle vracanja proradio bez greske na intel ploci.
Pozdrav
BokiPK je napisao(la):Da li si probao sa drugim slotom
Jes bogami, iako sa tim plocama nisam imao problema sa procesorima i memorijama, imao sam npr. sa modemima. Dok je sa ASUS-ovim bilo obrnuto.
doggy je napisao(la):Cuj drugi slot, izmenjao sam sve moguce...
BokiPK je napisao(la):Cek, cek, KDA3J, ona ima svoj SATA kontroler. Moguce da je bio neki konflikt izmedju njih?
doggy je napisao(la):Nisam pomenuo, ali u pitanju je bio IDE kontroler. Moj komentar se odnosio na "PCI karticu" u smislu kontrolera, ne konkretno na SATA kontroler :d
Pozdrav,
Igor
BokiPK je napisao(la):Onda si se mnogo lose izrazio, covek je pominjao SATA PCI karticu, a one su veoma moderne izrade i rade obicno svuda.
Inace, stare Creative PCI kartice, neke TV-tuner kartice, neki modemi...problem je obicno do njih a ne do ploca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari