Šta je novo?

Serbiancoin [SRB] - Isplati li se praviti domaći coin

Po meni je benchcoin onda najbolji,walter manje vise. :)

Moze i nesto bombasticno, tipa New Age Coin, sta ja znam :D

Reci ti to nemcima koji su izbacili svoj coin,pa im cena dogurala nisam siguran preko fona sam mrzi me da proveravam ali mislim 0.4$ tamo kad je btc bio 1000 i kusur $...sta znam zato i kazem ideje su dobro dosle, svakako cemo se dogovoriti oko imena to je najmanji problem. :)

Gde uporedjujes nemce i nas.
Prvo, kolko ima njih.
Drugo, kolko imaju realnog kesha.
Trece, gotivniji su od nas u svetu.
Itd, itd....

Bati dajte iz premine deo :D

Revolution coin (REV) :) ( I mozemo Batu Valtera staviti na coin da se ne oseti uvredjenim sto nismo njegov coin napravili :D )

warcoin, migcoin, amigacoin, airmaxcoin, abarthcoin, vhscoin, torrentcoin,

vi se vise bavite temom naziva, nego isplativosti...
prvo vidite dal je tako nesto realno izvodljivo, posle cete lako smisliti naziv...

Tako je. A realno je izvodljivo sve. Ako ne znanjem onda kintom. Ima ljudi koji prave koine i sve ostalo pratece uz odredjenu nadoknadu u vidu BTC-a. Sve po specifikaciji narucioca. Dakle ako nema ovde ko moze da napravi coin, moze da se napravi adresa za donacije pa od donacija da se plate developeri.

Mislim da izbacivanje još jednog coina kakvih ima more nije isplativo...pogledajte AUR...novi model coin-a koji vrtoglavo raste...sledeći koji se izbaci na taj fazon ima isto da doživi skyrocket jer mnogi koji su zakasnili na AUR pokušaće od početka da "navataju" novi...

Pa svakako treba smisliti neki novi fazon. Na primer block reward da bude isti koliki je i diff a diff naravno na svaki block. Hahaha. Vec mogu da zamislim. "Sto vas vise ima vise cete da iskopate!" Ili "Ako prestanete da kopate manje cete da dobijete!". LOL! A moze da se zove Paradox [PDX].

Ja, ja, Partisanen Banditen. Nein, das ist Walter!

5zXhgFv.jpg

ORO coin sa dve tacke u sredini O

Mislim kad vec lupamo svi :) Ovde se prica o nekim parama, nekoj zaradi i Srbiji, ima da se pobijemo pre nego krene bilo šta :)

I'am in :D

Ja cu da lozim ljude po trollboxovima na menjacnicama :)

A sta fali nazivu dinarCoin ili dinar. Asocira na srbiju a koriste ga i kuvajcani i stanovnici mnogih drugih zemalja koji imaju para.

Oroo Coin - oro.jpg

ona ce da nam bude maskota, ne mozemo da omanemo:

milica-mimi-zivanovic-vip-24-starleta-starlete-1381263661-378107.jpg

ovo i nije tako loša ideja.

:D

kad bi uletelo par nas sa btc-ovima, čuda bi mogla da se naprave. samo dobar marketing, mnogo trolova na bitcointalk-u, i tako to. :)

Zanimljivost pre tridesetak godina na poljoprivrednom sajmu u NS bila je delegacija Kineza koja je kao jedan od uslova sklapanja nekih ugovora tražila da upozna Waltera :) i jedan noviji video http://www.youtube.com/watch?v=y803fFNAobA obratite pažnju na želju da se dodirne "Bog" :D

Mozda bi najbolje bilo da jedan ili dva coveka iskusnija na berzi odrade pump... A da sredstva za pump i ne samo za njega nego celu pricu prikupimo zajedno. I onda da zarada bude procentualna koliko je ko ulozio. Da se napravi tabela i da sve bude transparentno. Da svako da onoliko koliko moze da prezali. Inace ako svako bude radio na svoju ruku nema tu leba...

+1

..samo sto mozda nije najbolje javno "kovati" planove za buducnost.... :smash:

Nazad
Vrh Dno