Šta je novo?

Serbian Share Network...

• Začetnik teme Začetnik teme aLti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aLti

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2006
Poena
320
Pozdrav svima,

samo da vas obavestim da je sa radom krenuo Serbian Share Network. Server je otvoren za sve, dakle mogu mu pristupiti i ADSL, i Wireless, i SBB korisnici... U pitanju je stari dobri DC++ server koji je uvek online, jak je kao struja 😀

Minimalni share je 5 GB (3 slots), možete registrovati nickname ako želite, pravila su vrlo jednostavna...

Adresa DC++ servera je: ssn.kicks-ass.org
Adresa DC++ foruma je: www.uplata.net/forum/

Trenutno imamo preko 190 korisnika online, i preko 8TB (1TB = 1000GB) materijala, slobodno dodjite da zajedno delimo fajlove - ništa vas ne košta 🙂

Uputstvo za one koji ne znaju kako da se povežu:

Skinite sa neta ApexDC++ (www.apexdc.net), pokrenite ga, kliknite na FILE >> Quick Connect >> i unesite ssn.kicks-ass.org. To je sve 🙂

p.s. Sve je ovo legalno, molim administratore da ne brišu topic, hvala unapred...

Svaka vam čast! Vreme je da i u zemlji Srbiji krene neka razmena podataka.

Svaka cast na ovako necemu,odma cju se "instaliram" tamo🙂

Navraticu da vidim sta ima 🙂

e ovo je extra ideja.
evo me samo da skinem apex 🙂 .

Pozdrav Kibla's, ajde cekamo te 😀

p.s. poslao sam ti PM, overi...

dobra akcija nema sta...ima svasta samo je dl spor, ali za to su krivi provajderi sa kriminalnim upload-om...

Poslednja izmena:
@northwood

Koliko je los download, tj. koliko se krece u proseku?

podrska i od mene! Odlicna ideja.

slabo ljudi sheruju... ja na lokalnom hub-u imam cetiri puta manje korisnika a veci ukupan share. za slot se ceka i ceka i ceka... masa ljudi ima mizeran upload jer su na najjeftinijem adsl paketu... 🙁

Ma bitno je da ima i domacih stvari koje ne mozes bas tako lako naci na googlu. Eto mene uskoro.

никад нисам користио ово. може ли неко да ми да кратке инструкције шта и како? конектовао сам се, али пише You're not sharing enough, your sharesize is 0 B and the minimum allowed is 5.00 GiB. претпостављам да треба да нешто уплоадујем, а не знам како... да ли ћу моћи да скидам од осталих тех кад набацим овиг 5 гб на нет?

никад нисам користио ово. може ли неко да ми да кратке инструкције шта и како? конектовао сам се, али пише You're not sharing enough, your sharesize is 0 B and the minimum allowed is 5.00 GiB. претпостављам да треба да нешто уплоадујем, а не знам како... да ли ћу моћи да скидам од осталих тех кад набацим овиг 5 гб на нет?

imas u opcijama stavku share
i tu treba da cekiras sta ces da serujes,
ne treba nista da uplodujes.

одрадио све, доделио слотове, конектујем се, видим кориснике, међутим не могу ништа да нађем. шта год укуцао у претрагу, ништа ми не нађе. да ли сам нешто погрешно одрадио?

Glupost je zahtev za 3 upload slota. S obzirom na naše brzine neta, kada se to podeli na 3 dela dobijaju se mizerni protoci.
Gomila hub-ova na koje se konektujem sa po par stotina TB share-a funkcioniše sa 2 upload slota kao minimumom.

Nazad
Vrh Dno