Šta je novo?

Serbia Multiservice Internet Network

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Da li neko zna nešto više o ovom projektu?

Čitao sam u digitalu i evo malo infa:
-trebalo bi sve da počne u aprilu
-Telecom će obezbediti 3000 portova raspoređenih po Srbiji
-svi imaju pristup Internetu po istim tarifnim uslovima
-sa ovim proširenjem udvostručava se potencijal domaće internet mreže
-do kraja godine ukupan link ka inostranstvu preko 300 megabita (sad je nešto više od 34 megabita)
-Telecom za sad neće biti krajnji provajder
-cena ? povoljnije?
-Telehouse?

cim se umesao telekom, znaci nece biti ono sto pise (ono sto kazu)

mada je lep san hrkk

Eh kada bi to bila istina.Bio sam na telekom-ovom i tamo naravno nista ne pise, jel bi ti mogao jos nesto da izvadis iz tog teksta i postujes, zanima me.

Amon_Ra je napisao(la):
Eh kada bi to bila istina.Bio sam na telekom-ovom i tamo naravno nista ne pise, jel bi ti mogao jos nesto da izvadis iz tog teksta i postujes, zanima me.
Ma u principu to je ono glavno, ostalo se svodi na polemiku telekom-provajderi-korisnici i ko je tu u pravu.
Ali ajde pogledacu jos jednom da li ima nesto zanimljivo pa ću da postujem

pozdrav

Ja od svega toga ne ocekujem bog zna sta, cak i da ispune to sto tvrde. Jedino ce biti u malo boljem polozaju ljudi iz unutrasnjosti.

Doduse, posto se ide na masovnost, mozda ce malo pasti cena, a i povecanje linkova zvuci lepo, mozda ce se kvalitet konacno malo popraviti...

malo tajni...

Znam neke stvari o kojima ne bitrebalo iznositi "postojanje" ali vidim da polako postaje jevna tajna:

Telekom ce kupiti jos novih linkova do kraja godine (njihovi planovi-leto) i do 64Meg-bita, dal ce biti provajder ili ne, otom-potom...

otvaranje novog broja (obratite paznju na: broja, znaci ne brojeva) sa ogromnim propusnim mocima, a cena ce biti sigurno (podvlacim SIGURNO!) prava sitnica...

tol'ko zasad...

Uzmi jedan od poslednjih brojeva Digitala:)

Imas txt o tome.....samo ko je onaj tip na slikama? Uopste ne pise sa kim je interview radjen....

PJ je napisao(la):
Uzmi jedan od poslednjih brojeva Digitala:)

Imas txt o tome.....samo ko je onaj tip na slikama? Uopste ne pise sa kim je interview radjen....
Da to je najače, ceo časopis sam obrnuo ali nigde ne piše :)

Mislim da znam ko je davao intervju, ali moram da vidim sliku :)

Vrh Dno