Šta je novo?

Sensation VS ONE S?

NightCrawler

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
995
Dvoumim se izmedju ova telefona.

Trenutno sam na Desire S ali nameravam da ga prodajem jer uskoro bih prešao na veću dijagonalu ekrana, 8mpx i dual core.

Sensation može da se nadje za oko 200+€ dok se ONE S vrti blizu 300€ (

Zbog para trenutno naginjem više ka Sensation ali me zanima da li ga sada vredi uzimati ili ipak dodati još para i ići na ONE S?

Nisam fan Samsunga tako da me S2 i slične preporuke ne interesuju.

Ako ti treba dobra kamera, nemoj uzimati sensation. Mnogo lošija od bilo kojeg samsunga u približnom rangu.
Ekran je lošiji nego na one s, a i dosta je sporiji hardverski (s4 verzija)

kod nas je tesko naci s4 uopste...sensation je los bas zbog katastrofalne kamere i po meni prolicno ispranog ekrana. mozda vredi sacekati jos koji mesec zbog A15 uredjaja u odnosu na koje ce svi prethodni delovati smesno. tada mozes ocekivati i nagli pad cena HTC i Samsung modela pa ces imati veci izbor

One S sad 390€ u Nemackoj (samo crni) - dakle, oko 350€ posle povracaja poreza. Pritom, ovde su svi sa S4 Snapdragonom.

Koji procesor za s imaju naše derikože? 3 ili s4..bio sam u vipu i sat vremena sam pokušavao da to saznam-nemaju pojma,kažu samo da je dual kor lol! Pitam ih da instaliram nekakvu aplikaciju sa pijace na izložbeni model da proverim a oni da je strogo zabranjeno! Zamuslite da je sgs3 naptavljen od anodiziranog aluminijuma...mmmmmmm! :rolleyes:

Ne vredi, sacekaj 2 nedelje. Izlazi Note2, pa vidi koji ti vise odgovara. U svakom slucaju Note1 ce biti jeftiniji.

Jel moze info, ne mogu da nadjem u One S zvanicnoj temi -

S4 je sa crnim mat cover-om uvek .. ?

ja sam na netu nasao da su svi koji su crni Mat, sigurno S4, i provera na nekom od benchmarka daje tacno 1512Mhz .. Pitam, jel moze da se udene da je recimo - Beli, sa S4 unutra .. ?

mironiko@ jos samo kad bi imao nekog da mi donese ONE S s4, bilo bi super :d

Zapravo, nije nemoguce da cu moci. Javi mi se oko 20og avgusta. Sanse su 50%. Kupujem vec odredjenu kolicinu tehnike pa ako ne bude previse, mogu i tebi to poneti. E sad, ako bude, ***, ne mogu se sa 14 uredjaja pojaviti na granici... :D

Nazad
Vrh Dno