Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Koristim cx300 za mp3, kostaju oko 75e i veruj mi da nesto bolje u zivotu nisam probao , naravno salim se, sluske su sjajne, imao sam ranije i mx550 i jos neke malo jeftinije i nema neke razlike u odnosu na 'obicne' sluske.
Trosim portabl px100 i "naprednije" hd580 i prezadovoljan sam. Sama firma ima modele od niske srednje klase do hd650 od 350e, dakle za svakog ponesto. Mada nisi reko za sta ti trebaju i u kojoj cenovnoj kategoriji, posto i koss/beyerdynamics imaju odlicne modele.
A koji model preporucujete do nekih 5-6K i koje su razlike izmedju open air i closed. Nekako mi se vise svidja closed posto sam imao neke jeftine philips i super je kada se izoluje od spoljasnje buke i deluje kao da je vece iskoriscenje zvuka, tj manje se rasipa. Vidim da je dosta modela open air, pa ako neko moze iz iskustva da kaze prednosti i mane ova dva tipa slusalica...