Šta je novo?

Sennheiser

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Wahad

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
740
Moze li neko da mi kaze nesto wise o owoj marki, kwalitet, izdrzljiwost...
Najwise me interestuju njihowe sluske.

Hwala unapred

Koristim cx300 za mp3, kostaju oko 75e i veruj mi da nesto bolje u zivotu nisam probao :), naravno salim se, sluske su sjajne, imao sam ranije i mx550 i jos neke malo jeftinije i nema neke razlike u odnosu na 'obicne' sluske.

Nema promasaja.
Skoro 20 god. kupujem samo Sennheiser-ove slusalice.

Ja kupih HD424 daleke 1980.-te, jos su tu... Samo, ovi sundjeri su haos, mrve se, pa to ti je!

Trosim portabl px100 i "naprednije" hd580 i prezadovoljan sam. Sama firma ima modele od niske srednje klase do hd650 od 350e, dakle za svakog ponesto. Mada nisi reko za sta ti trebaju i u kojoj cenovnoj kategoriji, posto i koss/beyerdynamics imaju odlicne modele.

Sam vrh audio ponude, shta god da uzmesh ne mozesh da promashish, ja oduvek samo Senn i koristim..

A koji model preporucujete do nekih 5-6K i koje su razlike izmedju open air i closed. Nekako mi se vise svidja closed posto sam imao neke jeftine philips i super je kada se izoluje od spoljasnje buke i deluje kao da je vece iskoriscenje zvuka, tj manje se rasipa. Vidim da je dosta modela open air, pa ako neko moze iz iskustva da kaze prednosti i mane ova dva tipa slusalica...

Tema o SNH-u imas koliko hoces...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno