Ljanmi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2006
- Poena
- 390
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 7600
- Matična ploča
- Asus TUF B650M
- RAM
- 2x16 EXPO
- GPU
- Phoenix RTX 3080
- Storage
- 2 TB Samsung 990 PRO Heatsink
- Zvuk
- Solo 6C
- PSU
- EVGA G3 1000W
- Kućište
- Lian Li Dan 3 Snow White
- Monitor
- LG 42LA660S-ZA 2014 / LG 82UP80003LA 2021
- Miš & tastatura
- DeathAdder V3 Pro Snow White
- Pristup internetu
- Optički internet
@fLow Drugaru imas ovde HD 280 PRO pogledaj obavezno ovaj link i iscitaj malo tu jednu stranu a dalje kako hoces. Nema opis bas tog modela ali verujem da se ne razlikuje mnogo. Licno ne bih uzeo ni dzabe da mi pravi lom po stanu, nadam se da nisi kupio i dao pare za to. Ja se opet ne razumem licno ali eto ima ko se razume. Treba pogledati i na drugim mestima ali verujem da je to od prilike to. Uzmi neki meinstrim, nesto za sta se svi slazu manje vise da je prava stvar za gejming. Pretpostavljam da hoces prednost nad ostalim igracima u BF3 sa 3D pozicioniranjem protivnika.
Za HD 280 PRO sa ovog linka iznad koji sam postavio
Sells for around $100.
Review (Click to show)
Fun: 5/10 (Mediocre)
Competitive: 3/10 (Very Bad)
Comfort: 1/10 (Horrible. The clamp is unbearable after a few minutes. The airplane cabin pressure is also incredibly uncomfortable.)
PS Mogu da pustim post tamo i da pitam za misljenje o tim sluskama a mozes i ti to isto
Za HD 280 PRO sa ovog linka iznad koji sam postavio
Sells for around $100.
Review (Click to show)
Fun: 5/10 (Mediocre)
Competitive: 3/10 (Very Bad)
Comfort: 1/10 (Horrible. The clamp is unbearable after a few minutes. The airplane cabin pressure is also incredibly uncomfortable.)
PS Mogu da pustim post tamo i da pitam za misljenje o tim sluskama a mozes i ti to isto
Poslednja izmena: