Šta je novo?

Sennheiser MX360 ili Creative EP 630

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
zna li neko gde da kupim ove sluske? po mogucstvu da salju u druge gradove..

a mozete i da mi preporucite neke alternative do 2500 din.. in-ear modeli.. ali ne mora, prioritet je gde mogu da kupim gore navedene..?

i ja bi voleo kad bi negde mogle da se nadju Creative EP 630
ima li ih negde ?

Ja sam moje kupio jako davno i kada sam ih izgubio jedno pola godine sam ih trazio svuda po Srbiji bez uspeha. Sreca po mene je sto su mi bile u dzepu od sorca i oprane jedno 4-5 puta ali evo i dan danas rade k'o i prvog dana 😀 Stvarno odlicne slusalice, steta sto ih vise nema kod nas...

Nemaju vec duuugo vremena... I nema naznaka da ce uvoziti. Ja bi kupio jos jedne da imam rezervne 😛

Ima li neko info ima li ih negde (Madjarska, Nemacka)

Ne znam ima li njih u Madjarskoj, ali ima provereno Senn Cx300 koje su maltene identicne (sem asimetricnog kabla kod cx300 i malo drugacijeg oblika dzeka 🙂) a cena u npr MediaMarkt-u u West Endu u Budimpesti je oko 36eur (sto je i bila cena ep630 dok ih je bilo ovde). Ja posedujem i jedne i druge i ne primetih neku vecu razliku izmedju njih, pa mislim da je ovo sasvim adekvatna zamena, pogotovo sto te iste cx300 kod nas kostaju oko 70eur :S:

znači, ep 630 nema nigde? pošto bih pre njih uzeo jer su in-ear.. našao sam na itsvetu neku firmu i zvao ih (na sva 4 broja 😀), al' nemaju..
Senn MX360 imash u 4audio shopovima.
www.4audio.co.yu
zahvaljujem.

Poslednja izmena:
Je l' neko u medjuvremenu nasao EP-630? Jako me zanima, jer imam nameru da zamenim postojece MX360 bas zbog nesto slabijeg bassa koji iPod reprodukuje... Da li je to pametna investicija? Da ne dajem bezveze 30-ak evra (ako uopste uspem da nadjem Creative) ili 50+ evra za CX300 ako nema znacajne razlike. Dakle, prvenstveno mi je bitan jak bass.

Hvala

^ Gde i posto?

Pazi taj sajt ako pogledas sta prodaje, ima u ponudi iskljucivo fake robu, pogledaj miseve, tastature, ali bas sve. Sve je iz slicnih Kineskih lanaca.
Znas sta bi bilo super, kada bi mogao da slikas nekim ok aparatom tvoje slusalice time bi videli da li su fake ili original.

Slikaj pogotovo padove sa strane i natpis i obavezno klip za kacenje, na njemu najvise fusare.

Ok. Nije problem. Slikat cu ovih dana kad uhvatim foto. Moj otisao.. treba kupovati drugi 🙂

Nazad
Vrh Dno