overclocker
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2004
- Poena
- 309
Dali neko mozda zna gde povoljno mogu da se nadju sluske sennheiser mx 500? :wave:
mmilovan je napisao(la):Probaj kod onog Tome iz Krusevca sto drzi raznu audiofilsku robu ispred SKC-a nedeljom (ako ga tamo jos ima).
Inace, zanimljivo kolika je realna ponuda Sennheiser bubica, ima ih mnogo razlicitih:
http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_streetwear_mxserie
Kod nas sam mahom vidjao (i nabavio) samo 300-tku i koja je super, ali koja mi je i riknula (izgleda da je jednu od bubica roknuo jaci bas pa sada drnda).
U poslednje vreme, medjutim, nigde ih vise ne vidjam.
A bile su 800 kinti, sto je u principu OK svotica za kvalitetne bubice.
MarkoJ. je napisao(la):Je li neko uopste probao te slusalice?
Ja sam planirao da nabavim mx300(posto mi netreba vol kontrol) za nekih 10e!
Dakle necija iskustva!
MarkoJ. je napisao(la):Je li neko uopste probao te slusalice?
Ja sam planirao da nabavim mx300(posto mi netreba vol kontrol) za nekih 10e!
Dakle necija iskustva!
sofa_rocker je napisao(la):Danas sam uzeo Sennheiser MX 500 kao zamenu za iriver slusalice koje sam dobio uz IFP 780. Na originalnim slusalicama mi se izlomio kabl i nisam hteo da se zezam oko popravke istoga. Kao dobra zamena su mi se ucinile MX 500 jer iriver koliko znam uz neke svoje modele isporucuje MX 300 pa sam mislio da ne mogu da pogresim. Ali! Zvuk koji daju MX 500 je neocekivano los, bar za moj ukus. Sve prsti od visokih koji su uz to preostri, a basovi su povuceni i nedefinisani. Cak i eksperimentisanje sa ekvilajzerom koji je ugradjen u sam plejer nisam dobio nikakvo poboljsanje. Moguce je da treba izvesno vreme za usviravanje, ali nisam bas siguran u to. Ako neko ima iste slusalice, voleo bi da cujem njegovo iskustvo. Pozdrav!! :wave:
sofa_rocker je napisao(la):Sad vidim da si pomenuo istog prodavca u jednom od ranijih postova, dakle nisam ti nista novo rekao. U Bg nisam uspeo nigde da ih nadjem, a lik u 4audiu (koji je kao zasuptnik sennheiser-a) mi je rekao da njihove musterije ne traze bubice i da ih oni ne nabavljaju.
Scorpio(DDMF) je napisao(la):Da ne bude malo mnogo za zvanichnog zastupnika? :d
Guru mi rečeLUC1FER je napisao(la):Ja se ne prerusavam, odkud ti to? Ranije sam dolazio ali kao LUC1FER, nisam bio duze vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari