Šta je novo?

send/don't send report

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
2.1 Logitech Z313
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Dareu A950 Wing, Razer Cynosa V2
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
kad god se nakacim na net (preko dial-upa) izbaci mi ovu gresku

untitled11.jpg

da li neko zna u cemu je fazon, i kako to da resim?

hvala

Takodje i meni izlazi ovo a kada kliknem na bilo koji taster ili X na kompu se menja skin i primetio sam da se na svaku particiju ubacuje neki setup.exe fajl i autorun

Ako neko zna sta je u pitanju neka javlja sto pre

... i primetio sam da se na svaku particiju ubacuje neki setup.exe fajl i autorun

Ako neko zna sta je u pitanju neka javlja sto pre

U pitanju je,verovatno, da moras upotrebiti neki od programa za uklanjanje "malih zelenih", tipa S&D, Ad-Aware, Ewido, Prevx ili vec koji od njih ili drugih koristis.

Evo upravo sada mi je opet izasao isti prozor kao sa prve slike samo sto jos ime taster debug u donjem levom uglu a imam instaliran kaspersky 6.0 i ad-aware se profesional

Skeniraj ti nekim boljim antispyware programom , Adaware nije u grupi najboljih (tu su SpySweeper, Spyware Doctor, Prevx1).

Pa verovanto je u pitanju neki crvic ili su mozda nasli opet neku rupu u Windows-u! Uvek kada mi tako nesto izadje, jedino resenje je naci zakrpu! Bar je do sada uglavnom tako bivalo!

a ako te errori bas nervraju mozes da ih ubijes ako:
desni klik na My computer -> Properties -> (tab)Advanced -> Error Reporting -> Disable error reporting...
neces vise dobijati dosadne poruke, ali ce porblem i dalje postojati...

Oh da to je lepa stvar, ja to stalno iskljucujem, ali da mi uvek bar javi kada sa problem pojavi, tako da nemam Send i Don't Send nego samo OK! :D

Pa verovanto je u pitanju neki crvic ili su mozda nasli opet neku rupu u Windows-u! Uvek kada mi tako nesto izadje, jedino resenje je naci zakrpu! Bar je do sada uglavnom tako bivalo!

ja sam resio zakrpom sa micro dvd iz maja 2006 i za sada radi a i primetio sam da mi je bio u kompu jos jedan user accounts pa sam i njega izbrisao pa sada sta god da je od ta dva resili je problem

Pozz

Da ti nije ukljucen auto update windowsa koji se onda pokrene prilikom povezivanja na internet? Proveri i iskljuci ako je ukljucen, ionako ti je auto update beskoristan ako si na dial-upu.

Nazad
Vrh Dno