Šta je novo?

Semprom 3000+ WR

• Začetnik teme Začetnik teme Misko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=119693

Trenutno najbolji rezultat na svetu.

Sistem:

Sempron 3000+ 1.7V
Asus M2N-E@M2N-SLI Deluxe, vcore&vdimm&bios mod
Cooler AC Freezer 64Pro, poliran, modovana 12tica umesto 92ke.
2x512MB Apacer AM1 2.2V
LC Power 550W

i posle LC los 🙂

Hladjen vazduhom vcore 1.7, ali svejedno nista se ne menja, probao sam i 1.8, u sobi trenutno ~25C.

Pazite na vcore mod, slike sa xtrima u mod sobi nisu dobre to nije ispravan mod, ova tacka je ispravna, poz.

Prilozi

• Sistem.webp
    Sistem.webp
    186.9 KB · Pregleda: 157
  • vcore mod.webp
    vcore mod.webp
    92 KB · Pregleda: 106
extra...to sam pretpostavljao...aj sad na superPi 😉

Vala, svaka ti se dala! 🙂
Svaka čast... pričao čovek da će da napravi čuda sa ovim asusom i opravdao to...

Vala, svaka ti se dala! 🙂
Svaka čast... pričao čovek da će da napravi čuda sa ovim asusom i opravdao to...

Pa kad je dobra ploca 🙂, mislim kad se izmoduje posteno 🙂 onda je stvarno zmaj.

A jel' moze ovo da radi za svaki dan???!?!

Ne znam, ploca zeza, proc moze mnogo vise ovo je na samo 1.7V vcore, a moglo bi i na 1.6!!! Imam mogucnost za vcore od 2V :-devil-: , ne znam sta bi tad radio (glupo bi bilo da operem ove venice, orleans, fx usere u Spiju :d sa procom od 50evra 😀), ali za to mi treba jedna druga ploca - DFI AM2 nf4, jedina ona radi stabilno preko 400 za HTT.

Poslednja izmena:
Alal vera, bravo majstore...:smash: :d 😉.

Ne znam, ploca zeza, proc moze mnogo vise ovo je na samo 1.7V vcore, a moglo bi i na 1.6!!! Imam mogucnost za vcore od 2V :-devil-: , ne znam sta bi tad radio (glupo bi bilo da operem ove venice, orleans, fx usere u Spiju :d sa procom od 50evra 😀), ali za to mi treba jedna druga ploca - DFI AM2 nf4, jedina ona radi stabilno preko 400 za HTT.

Ja cu uskoro da narucim DFI AM2 maticu, nasao sam i solidan 2800+ Am2 sempron koji na default naponu radi 24/7 na 2400mhz sto vec dovoljno obecava za interesantno klokovanje.

heh sa voltmodom pa ne moze preko 400 za HTT 😉

u svakom slucaju respect za mod i skor, ali sigurno bi ti mogao iz tog procesora i vise da izvuces sa boljom plocom!

heh sa voltmodom pa ne moze preko 400 za HTT 😉

Pa ovi voltmodovi nisu za cipset, taj mod jos nisam uradio 😉. Ti bese rece da ploca nije nesto, tek da mi je crosshair pala saka, sta bih tek sa njom izvukao 😉.

Poslednja izmena:
Pa ovi voltmodovi nisu za cipset, taj mod jos nisam uradio 😉. Ti bese rece da ploca nije nesto, tek da mi je crosshair pala saka, sta bih tek sa njom izvukao 😉.
Nista jer BIOS ne mozes voltmodovati 😉

odlican rezultat Misko
woot.gif

Vec sam drugi 🙂, (prvi je 3216Mhz-a) cekam koji dan jos malo da zaladi pa da probam da stignem, mada mislim da Asus nije toliko dobar.

Poslednja izmena:
Alal ti cufta Misko :Klanjanje

Vooozii Miiiskoooo :d Bravo majstoru, svaka cas' 🙂

Nazad
Vrh Dno