- Učlanjen(a)
- 04.08.2011
- Poena
- 525
Sinoć 6 sati u kontinuitetuDa, naporan je fajt dosta. Meni je bio pogotovo težak jer sam do toga prešao igru u dahu, i onda pauzirao pred tim bossom par dana zbog posla, i potpuno ispao iz forme. Namučio me pošteno.
Na kraju sam ga pomalo cheese-ovao, nisam imao živaca da ga odigram skroz fer.
Uglavnom, posle Genichira (kog je lako rešiti sa par parry-a), prvu fazu Isshin-a sam koristio nabudženi Sabimaru (dosta mu brzo skine poise), a posle toga se sve svodi na trčanje u krug (na desnu stranu, il sam ja bar tako radio) i čekanje da uradi onaj skok napad, pa par udaraca dok se oporavlja, i tako polako do kraja.
Kad je blizu smrti, kreneš agresivno, što je dosta lakše ako imaš rižu/sneg pri ruci.
Totalno se slazem , meni je sekiro bio 10x tezi od ds serijala ali kada sam ga presao i krenuo new game plus sve je definitivno lakse od ds jer do tada uvezbas block. U ds postanes bolji ali je igra i dalje teska.Apsoultno različiti koncepti igre. Meni je ds2 noćna mora.
Kada sam napisao block mislio sam na celokupnu mehaniku sa parry i mikiri counter .Sta znam, u DS2 ako ne racunam DLC svaki boss je poprilicno lak ako se skapira mehanika. Secam se bloodborne-a i onih lavirinta il kako se vec zovu, Watchdog of the Old Lord boss, to je bio meni najtezi boss nakon cele trilogije DS-a, 10-ak minuta traje fajt. Naravno posle su izlazili DLC za DS3 pa je tu malo redosled izmesan. Ali DS2 je generalno meni najlaksa iz serijala, pogotovo jer posle NG+ mozes sorcery da guras i 2-3hit svakog boss-a bez ikakvog napora. Zato ga i igram kada me Sekiro umori, za sada poprilicno tesko meni zbog onog dodge movementa koji zahteva da se stoji u mesto bez bloka, uvek se zeznem, ali uvek, a parry nije problemJa sam i Nioh odigrao 2 puta na najvecoj tezini pa nisam imao takvih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari