Kad vec pricamo o nemackom internetu.. Sestra je bila potpisala ugovor pre 6 meseci kod Versatela, dosli na vrata sa ponudom, a ona se ne razume u te stvari. Mogli su da uzmu net kod Vodafona, sestrin muz poludeo bio sto je potpisivala nesto bez njegovog znanja
Prevod sa nemackog, pazite ocajnu ponudu:
Plus - surf faster and cheaper phone calls
o Internet flat rate with DSL 16000
Up to 16,000 kbit / s downstream, up to
800 kbit / s upstream,
2 E-mail accounts, fax to e-mail and more.
o fixed flat rate
Unlimited calls to landline,
Fixed line with 2 lines and 3 telephone numbers
o Language Plus Package
Discount in all ger mobile networks and overseas phone calls
* ACTION: Fritz Box Fon WLAN 7170
* 5 € monthly Gesprächsguthabenmtl. € 39.90
Order
39,90€
+ 9,90 € one time (including shipping costs)
Stavljao sam bio speedtest rezultat
E sad dobar deo. Posto smo se preselili u novi stan koji je bukvalno susedna ulica, sestrin muz je podneo zahtev za selidbu telefonske linije. Od 28. oktobra kada smo izasli iz tog stana nemam normalan internet, kradem wireless od suseda koji nisu zastitili mrezu

. Internet puca svakih 15 minuta jer je slab signal, samo sto nisam poludeo, navikao sam na stabilan internet. Fora je bila da su nam rekli da ce do 15. novembra preseliti liniju. Zvali smo ih pre neki dan a odgovor je bio fazon kao nemamo tehnicare da dodju kod vas u zgradu, mi imamo zakonski rok od mesec dana da preselimo liniju a ako ne preselimo tada mozete da podnesete tuzbu. Kad je sestrin muz hteo jos nesto da pita tu ljubaznu osobu sa druge strane linije, ona mu je spustila slusalicu, tipicno
Poenta je da imaju gore stvari od nase internet ponude, ja kad sam se licno uverio u to, necu vise da kukam kako nam je lose. Koliko su nemci napredniji od nas, a cena interneta je tu negde. Priznajem da je standard dosta bolji ovde nego kod nas ali ipak..