Šta je novo?

SEGA Rally Revo

evo kako izgleda verovatno ni ne mogu da se menjaju kontrole (nisam ni pokusavao), a levo od Xbox kontrola gde stoji samo Controllers se nalaze podesavanja samo za volan ...

Poslednja izmena:
evo kako izgleda verovatno ni ne mogu da se menjaju kontrole (nisam ni pokusavao), a levo od Xbox kontrola gde stoji samo Controllers se nalaze podesavanja samo za volan ...

To su subliminalne poruke :D. "Kupite prokletu konzolu i prestanite da se smarate." :D

Sad sam instalirao ovo cudo, bas da vidim taj sneg koji hvalite.... Pa RalliSport Challenge prvi je bolje izgledao od ovog kolaza ...

Prilozi

• SEGA Rally 2007-09-25 00-32-37-09.JPG
    SEGA Rally 2007-09-25 00-32-37-09.JPG
    293.2 KB · Pregleda: 125
  • SEGA Rally 2007-09-25 00-34-44-20.JPG
    SEGA Rally 2007-09-25 00-34-44-20.JPG
    428.4 KB · Pregleda: 99
  • SEGA Rally 2007-09-25 00-39-23-53.JPG
    SEGA Rally 2007-09-25 00-39-23-53.JPG
    453.1 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
Ma, Dirt je keva za ovo!

Jeste, Sega rally je stvarno krsh, ima samo nekolicinu lepih detalja kojih nema npr u DIRT-u.

npr.
Meni su kolotrazi u snegu vrh, ko pravi, gde je mali sneg kolotrag ostaje do asfalta, ostaje mokar kolotrag, a tamo gde je sneg dubok, ostaje u kolotragu takodje sneg.
Isto su vrh i kolotrazi u blatu i samo blato okje je stvarno ko krv u Bioshock-u.
I treca stvar su bare, kada stanete pored bare, tacno se vidi dubina bare.

Inache, rally sa kruznim stazama za mene nije rally, teska glupost, al dobro, to je ionako poteklo sa onih sega rally-a aparata iz igraonica, ako se secate.

162_1.jpg

Da, blato i kolotrazi su bolji i od onih u Motostormu, ali je sve ostalo, vegetacija, okruženje, smešno...

Blato na ovim gore screenovima izgleda kao da je od chokolade :beat:

Ma jezivo loshe. Volan i gamepad nerade, grafika extra ........za 2005-u godinu, na startu stisni samo gas i stignesh do cilja bez skretanja, katastrofa ,,,, shta ja kupih, ne verujem . I koja bre neoptimizovanost? igra radi na 30 do 50fps na 8600 gt gs glh, 2 gb, x2 2,8mhz.

Pretpostavio sam da je bas losa.Razmisljao sam da posto mi cmr dirt ne radi da probam sega rally ali *** posle ovakvih kritika i screenova sigurno necu.

Kako podesiti kontrole u igri sega reli za tastaturu??

Poslednja izmena:
Svaka čast ljudi. Čast izuzecima, ali nalupali ste za medalju.

Prvo, imam lika koji tvrdi da je ovo port sa PlayStationa 2, nemajući naravno pojma da igra nije nikada ni bila planirana za ovu konzolu.

Drugima se ne sviđa grafika, iako je pravi next i može da se bez problema meri sa DiRT-om. Pogledajte samo kako izgledaju vozila i vrhunski dizajn staza koji briše patos SA SVAKOM vožnjom na PC-ju.

Treći opet tvrde da igra izgleda lošije nego na konzolama, što je neverovatna glupost jer sve tri verziju IZGLEDAJU IDENTIČNO. Igrao sam demo na PlayStationu 3 i nema apsolutno nikakve razlike, što sam i pročitao na bezbroj mesta. Jedina razlika je što PC verzija nije ograničena na 720p i 30FPS.

Onda imamo likove koji tvrda je igra neoptimizovana, iako je to daleko od istine (naročito kada se uporedi sa DiRT-om)

Likove koji ne mogu da nameste džojped ne razumem, kod mene sve radi bez ikakvih problema. Logitech dual action gamepad ili PS2 gamepad, svejedno je.

Na kraju, imamo dežurne trollove sa komentarima "ovo je arkada, pa je zato s*anje). 'bote, jel' vi uopšte imate pojma šta je Sega Rally serijal i šta bi trebalo da predstavlja?

Na kraju, imamo dežurne trollove sa komentarima "ovo je arkada, pa je zato s*anje). 'bote, jel' vi uopšte imate pojma šta je Sega Rally serijal i šta bi trebalo da predstavlja?

Ne,ne znamo sta je Sega Rally serijal ali isto tako i znam da ga ne zelim upoznati ako je ovakav kakav je!!!!!!
Pa ljudi bez imalo vredjanja i zlih misli,ovu igru moze preci i Sasa Matic,pritisne gas i neko mu na kraju kruga kaze da ga pusti!!!
Bez uvrede za ljude sa invaliditetom ali kako drugacije objasniti maloumnicima da u ovoj igri ne mozes izaci sa staze.....
Toliko

Svaka čast, ovaj komentar ipak nadmašuje sve do sada. No, ljudska glupost je beskonačna.

Svaka čast, ovaj komentar ipak nadmašuje sve do sada. No, ljudska glupost je beskonačna.

Ma samo opusteno sada kada si nas ti prosvetlio....
Velika vecina ljudi pljuje po igri a ti se setio da nam solis pamet...
Ali to je tvoj izbor i vozi sve dok se ne zakucas u nekog slona ili zirafu,aravno ako uspes da izletis sa staze
Ja cu se ipak zadzati na rfactoru,gtr2,race 2007 i ipak zaliti za dobrom rally voznjom

igra je blagi uzas, odvratna je grafika, nema reci o next gen grafici, ja ne znam sta je ovaj forsaken igrao, ali ovo je kao sa PS2, ruznije drvece i vegetaciju ne videh od vietkonga...

a tek gameplay - žali Bože bačenog DL-a, odbija se od zidova, fizika - šta to beše, damage - ne mi vozimo tenkove :d, secka na mojoj mašini ko blesavo (za to i ne mogu da je krivim) i bukvalno nisam imao želju da završim jednu trku - odma' je pao UNINSTALL :d

ajde usrećite me - iskopajte mineki stari rally, samo da valja, za grafiku ne marim :)

:wave:

Poslednja izmena:
lozio sam se na Sega rally jos kao dete i jedva sam cekao da vidim ovaj novi. Ipak posle Dirta ovo tesko da cu moci da igram. Da je doslo obrnutim redosledom mozda...

Jedno glupo pitanje... kako se ovo uopšte igra na tastaturi?
Ispritiskao sam sve tastere i radi samo A i Z kao gas i kočnica, a ne vidim nigde opciju za promenu komandi.

edit:
Provalio sam, "," i "." su za levo desno. Ne postoji mogućnost promene komandi... retardirano.
Uostalom, vidi se da nije ni predviđeno za igranje na tastaturi, ali me mrzi da vadim sada volan, a i igra mi se ne dopada. Ono odbijanje od nevidljivih zidova je stvarno totalno dno za današnje pojmove :(

Poslednja izmena:
Pa hajde jos jedno misljenje. Meni se igrica u globalu svidja, mnogo mana ali sama promena u ambijentu mi je ok. Uzasno me nervira sto ne mogu promeniti debilske komade na tastaturi (A,Z,<,>) ali sta je tu je. Ne bih je poredio sa Dirtom jer nisu ista klasa, a druga stvar tesko mi je pricati o grafici na DIRT-u jer sa mojim C2D 6300, 2GB DDR2 i 8600GTS nisam ni mogao videti sta sve Dirt ima. Presao sam celu karijeru u Dirt-u ali na rez. od samo 1024 x 768 jer preko toga igrica nije bila igriva, tako da ono sto sam video od grafike i nije bilo tako spektakularno. Verujem da je sa 8800 sve to drugacije. Za razliko od toga Sega Rally sam pokrenuo na max detaljima i to radi. Tacno je da postoji neki problem sa povremenim seckanjem, ali sa FRAPS-om sam video da mi u momentima seckanja framerate pada na 27fps sto i nije tako strasno i ne bi trebalo da izaziva seckanje ali verovatno se radi o nekom problemu sa optimizacijom. To je moje misljenje. Kazem, mislim da je igrica OK za trenutke razbibrige i predstavlja promenu u odnosu na Collina. A svaka promena je dobra, ponekad cak i ako je na gore...

Poslednja izmena:
@markonirs
slažem se sa tvojom pričom da je po nekad dobra i ružnija riba, jer je nova. :d. Ostavio sam Sega rally za kasnije, ali siugurno ću ga obrunti jer ima taj stari žeton :smoke: šmek.
Jednino ti ne stoji ta priča da DIRT nema šta da pokaze na 1024x768 jer sam ja upravo igrao na toj rezoluciji jer volim što veći framerate i takva grafika me je ostavila zbunjenog neko vreme, jer je zaista pomerila granice u odnosu na konkurenciju a posebno sopstvene prethodnike.

Ma OK, nisam rekao da nema sta da prikaze, nego da bar sa mojom konfom veci deo onoga sto Dirt ima ja nisam mogao da vidim, jer znam kolika je razlika poterati igricu na 1024 x 768 sa srednjim detaljima i istu tu igricu sa 1280 x 1024 (ili vise) sa max detaljima, i popaljenim filterima. Dirt sam presao, izbrisao sa harda i planiram za jedno godinu - dve da ga odigram ponovo sa nekom 9600GTS (koju cu kupiti za 100-150 eura) na max detaljima i da vidim sta zaista moze. Tako sam se zabavljao i sa Far Cry, odigrao sam je sa svojom tadasnjom katicom (vise se ne secam ni kojom, mozda ATI9600), pa posle ponovo kada sam kupio nx6800 i klinja se odusevio kada je video da u vodi ima i ribica (ranije ih nije bilo).

Evo kako igra izgleda na Playstation-u 3! Nisam igrao PC verziju tako da nisam siguran da li PS3 verzija izgleda bolje...
dsc04174ic9.jpg
dsc04197bd3.jpg
dsc04183gx4.jpg
dsc04190wb3.jpg
dsc04199tr2.jpg
dsc04202tj7.jpg
dsc04208wq3.jpg

Uh, jos ako su i gameplay sredili, bila bi steta na ovakav eye-candy da stave fiziku motornih sanki, kao na pc verziji koja izgleda kao da je sa kraja 90-ih

Uh, jos ako su i gameplay sredili, bila bi steta na ovakav eye-candy da stave fiziku motornih sanki, kao na pc verziji koja izgleda kao da je sa kraja 90-ih

Pa to im je i namera! :) Pa ako si igrao bilo koji SEGA Rally znas sta treba da ocekujes! Ova igra i nema nameru da se takmici fizikom vec instant zabavom!:D

Nazad
Vrh Dno