Šta je novo?

SEGA Rally Revo

Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
619
Izgleda da je igra izasla na "prijateljskim sajtovima" na kojima se moze bez ikakvih problema i kupiti, ali ne pod gornjim nazivom vec samo "SEGA Rally" sa sledecim NFO:

Sega Rally (c) Sega

The introduction of SEGA Rally to the arcades in 1995 had the single biggest
impact on the racing genre. Subsequent console rally games concentrated on
a realistic simulation of the sport, but their popularity, reflected in sales,
steadily dropped over the last decade. Now, SEGA Rally is back and set to
reinvigorate the genre with the vital ingredients that many of the modern
racers lack û fun, character and beauty, with few rally games able to match
its unique and rewarding experience. RallyÆs dead, long live SEGA Rally.

* Bumper to bumper Rally racing: Close competitive Rally racing with
multiple cars on track racing bumper to bumper across Rally inspired
environments.
* Deformation: Fully deformable environments & surfaces that will ensure
no two laps, let alone a race, will be the same.
* Speed & adrenaline: Fun, looping tracks, with a wide variety of surface
types and vehicles including 4WD, 2WD & Classic vehicles.
* A driving fantasy: Set to offer a wonderfully vibrant graphical world,
featuring 8 different environments each taking inspiration from exotic
locations around the world.
* Competition: Advanced AI, multiplayer and online capabilities will ensure
a healthy level of competition for all standards of driver.
* Immediacy: Arcade accessibility with simulation depth.

SYSTEM REQUIREMENTS:
To play SEGA Rally your PC must meet the following minimum requirements:
DVD-ROM Drive
2.0 GHz Pentium 4® or equivalent AMD® Athlon 64
1 GB RAM
128 MB Graphics Card supporting Shader Model 2.0 - 100% DirectX 9.0c compatible
DirectX Compatible Sound Card*
5.0 GB of free Hard Drive Space
Microsoft Windows XP (SP2) or Vista
DirectX 9.0c (Included on the disc)
Monitor with minimum resolution 640x480
Internet Play - Broadband required - 512kbs connection minimum

Recommended requirements:
Core Duo 2® 2GHz or an equivalent AMD® Athlon 64
2 GB RAM
Graphics cards - Nvidia Geforce 7800 or ATi Radeon X1800 with Shader Model 3.0, 256MB or greater - 100% DirectX 9.0c compatible

Vise informacija na:
http://www.gamershell.com/pc/sega_rally_revo/

Igru ne treba mešati sa verzijom za next gen konzole. Koliko sam video (ispravite me ako grešim), PC nažalost dobija PS2 verziju, što je tužno... Još jedan udarac za PC gaming industriju...

No way man... Za PC Sony 2 verzija ne bih rekao, ostaje da se vidi ako je neko u skorije vreme "kupi" pa da kaže kakva je... evo screenova doduse neznam na kojoj mašini je pokrenuta

Prilozi

• sega1.jpg
    sega1.jpg
    87.9 KB · Pregleda: 131
  • sega2.jpg
    sega2.jpg
    25.2 KB · Pregleda: 82
  • sega3.jpg
    sega3.jpg
    82.1 KB · Pregleda: 215
Poslednja izmena:
No way man... Za PC Sony 2 verzija ne bih rekao,

Izgleda da jeste ps2 verzija ovo na screenshoot-ovima izgleda kao cmr 2005... al dobro nije sve u grafici... samo da je upravljanje dobro sto da ne... zadnji cmr dirt jest da je grafika odlicna al zato upravljanje tesko sr****.

Kakav crni next-gen:d, evo par slika iz upravo 'kupljene' verzije.

Btw, slike su sa 1280 , sve na high i 2 AA (iskreno ne znam gde im je:D). Obratiti pažnju na zadnju sliku,igra zna i to da uradi sa ovim kršem od grafike:wall:

Prilozi

• SEGA Rally 2007-09-22 22-48-06-56.jpg
    SEGA Rally 2007-09-22 22-48-06-56.jpg
    190.7 KB · Pregleda: 107
  • SEGA Rally 2007-09-22 22-52-08-67.jpg
    SEGA Rally 2007-09-22 22-52-08-67.jpg
    250.9 KB · Pregleda: 138
  • SEGA Rally 2007-09-22 22-53-35-09.jpg
    SEGA Rally 2007-09-22 22-53-35-09.jpg
    155.1 KB · Pregleda: 134
  • SEGA Rally 2007-09-22 22-54-06-64.jpg
    SEGA Rally 2007-09-22 22-54-06-64.jpg
    219 KB · Pregleda: 121
  • SEGA Rally 2007-09-22 22-52-09-39.jpg
    SEGA Rally 2007-09-22 22-52-09-39.jpg
    242.4 KB · Pregleda: 264
Kakav crni next-gen:d, evo par slika iz upravo 'kupljene' verzije.

Btw, slike su sa 1280 , sve na high i 2 AA (iskreno ne znam gde im je:D). Obratiti pažnju na zadnju sliku,igra zna i to da uradi sa ovim kršem od grafike:wall:

Dobro ajd grafika je krsh al sta ste se uhvatili samo grafike... kakva je upravljivost, dal je nesto priblizno cmr2005?... ja obozavam voznje pa me ne zanima u vecini slucajeva kakva je grafika... mislim, nebunim se ako je dobra al nije mi presudan faktor... ni kod jedne igre..

Dobro ajd grafika je krsh al sta ste se uhvatili samo grafike... kakva je upravljivost, dal je nesto priblizno cmr2005?... ja obozavam voznje pa me ne zanima u vecini slucajeva kakva je grafika... mislim, nebunim se ako je dobra al nije mi presudan faktor... ni kod jedne igre..

Na početku izaberem ovaj moj Logitech Chillstream, podesim kontrole, uđem u trku kad ono ne reaguje:trust:. Dozvoljava mi samo tastaturom:smash:. Videću posle u čemu je problem. Kako da ne reagujem na grafiku kad mi serviraju ovo:wall:? Da li si video neki od attachmenta? Da li si video framerate na zadnjoj slici? Mislim, nije moja mašina bogzna kakva ali ova grafika NE SME da ima 20 sličica na dual core-u, 2 giga rama i 8600 GT! Pogledaj samo lišće, drveće, auto... Kao iz 2002. godine.:crash:

Meni je ono blato u 3. shotki extra...kao krv u Bioshock-u, samo druge boje...:d

Da, izgleda da ipak nije PS2 verzija, ali definitivno nema tonu shadera iz next gen verzije. Npr. model kola nema nijednu refleksiju...

Na početku izaberem ovaj moj Logitech Chillstream, podesim kontrole, uđem u trku kad ono ne reaguje:trust:. Dozvoljava mi samo tastaturom:smash:. Videću posle u čemu je problem. Kako da ne reagujem na grafiku kad mi serviraju ovo:wall:? Da li si video neki od attachmenta? Da li si video framerate na zadnjoj slici? Mislim, nije moja mašina bogzna kakva ali ova grafika NE SME da ima 20 sličica na dual core-u, 2 giga rama i 8600 GT! Pogledaj samo lišće, drveće, auto... Kao iz 2002. godine.:crash:

***a, nemaju vremena da rade igru za PC tržište... Gledao sam trejler za PS3 i Xbox verziju, ingame, novi, stvarno izgleda bolesno, mada je meni ova igra pre da pustim kao screensaver nego da je igram pored Dirt-a koji je extra zabavan i posle patchovanja radi bez padova performansi.
Inače, kad sam kod DIRT-a, da napomenem da su se ljudi žalili na NTSC verziju koja stvarno kriminalno secka, PAL je oduvek bio koliko toliko ok, a ja sam malo rizikovao ban sa Live-a da skinem update... i radi extra!

Poslednja izmena:

Da video sam 21fps... jednostavno nije dobro optimizovana igra za pc... a jel si probao bez 2xAA... al i dalje nisi odgovorio kakva je upravljivost automobila... to me samo zanima... dal da kupujem il da je manem.... ahahahaha... I dalje se mogu igrati i starije i novije igre sa losijom grafikom ako imaju smeka zar ne? Sad da li ova igra ima smeka ili ne?

Poslednja izmena:
@goran.a:

hvala, sacuvao si mi malo ratio-a :D Taman sam je merkao da je kupim posle novih blazing andjela :)

Gorane lupas gluposti kao i uvek. Igra ima extra grafiku, detalji su neverovatni ali nazalost igra pati od neoptimizovanosti. Na mojoj masini igra "kochi" u full-u. Znaci ne secka nego kochi(zastajkuje). Verovatno je problem u tome sto je igra katastrofalan port sa x360.

Dakle jos jednom....igra ima fenomenalnu grafiku ali optimizovanost - 0.

pretera ga Milane...gde je ovo od extra grafike ?! Pa jesi igrao ti makar matori xpand rally ?

Ili DiRT :)?

valja li igra cemu? onako po sotovima deluje kao neka shit arkadica...

Ma igra je teska arkada, upravljivost je prelaka i to preko tastature pa nisam ni kacio volan, dok ne nabavim jos rama nisam ni hteo da budzim setovanja ali evo na 1024 i medium sve da vidite kako izgleda, secka mi dok ne ucita stazu jedno desetak sekundi mozda malo vise, a onda sve klizi

Poslednja izmena:
Igra je šit običan, kao što reče Maxa ne treba je porediti sa onom next-gen previđenom za takve konzole. Jednostavno, nije vredna igranja.

Muka mi je vise od ovakvih igara u pokusaju!!!!
Pa ovo nije ni za klince predskolskog uzrasta...
Jel ste primetili da ni sa staze ne moze da se izleti,ostecenja i fiziku da ne pominjem...
Ja sam se iskreno razocarao i u Dirt ali tamo sam bar grafiku video a ovo...
Da li ce mo docekati neki rally ili simulaciju formule1 a da vredi za pc?????
:wall:

valja li igra cemu? onako po sotovima deluje kao neka shit arkadica...

Klasična arkada.

E sada, da li je shit i valja li čemu uopšte - zavisi od ukusa... Mislim da igra nije loša kao razbibriga i/ili dok se ne pojavi nešto bolje.

Kod mene sve ide bez ikakvog zastajkivanja ili mucanja.

Poslednja izmena:
Boze koji je ovo trash, sramota da je nesto ovako uopste izaslo...

Ne ne, stani, uvek su dobrodošli vlasnici 8800 kartica da kažu kako kod njih, za čudo, ništa ne seče :)

bilo bi komicno da ne ide, a ne bi me ni cudilo :)

yebote, kako bre da promenim one glupe komande. i jel ima kod vas neko dodatno podesavanje grafike u options sem mirror i jos dve stavke.
AA verovatno forsirate iz driver-a.

PS.
Sneg je nikad jaci. znaci tacno ostaju tragovi od svakog automobila. extra.

Setih se da je neko bas velichao ovu grafiku u sobi za konzole, a i tada sam rekao da meni ovo izlgeda zastarelo.

Meni nece ni da se pokrene igra, ne znam zasto, valjda zato sto je nisam instalirao? Anybody, help? :D

Nemo' tako...ta druga verzija verovatno imade neke filtere :d

yebote, kako bre da promenim one glupe komande. i jel ima kod vas neko dodatno podesavanje grafike u options sem mirror i jos dve stavke.
AA verovatno forsirate iz driver-a.

Imaš Launcher u folderu gde si instalirao igru. Startuj ga i prvo na šta ćeš da naletiš su podešavanja za igru.

P.S. Nadam se da se niko nije naljutio što sam ovo napisao...

Vrh Dno