Šta je novo?

Sega Dreamcast emulator?

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Da li postoji (a pride i da radi).

Volim ovakve Spartanske odgovore. Receno sve u sto manje reci:)

nema zato sto je emulacija "konzola" mnogo teska kako cenim da je dreamcast u ravni sa psx2 tako da nema vajde od toga jedino sto je uspesno emulirano je ps , snes nes sega itd...znaci 8,16 bitni sistemi i 64 valjda :)

znam da se psx2 emulacija radi 2 godine i da su stigli do samo malog demoa koji prikazuje full features.... ali za igru tesko da ce biti nekog pomaka ...plus cenim da ce programeri da odustanu od toga...

jel dosta ? :)

Sad moram da izdvojim 80-tak evrica i da kupim jedan polovan Dreamcast. Igra mi se Dead Or Alive 2, meni jedna od najomiljenijih igara.

za sada ne,ali "uskoro" vrlo moguce

emulator je Icarus http://icarus.boob.co.uk

Pogledaj i ovde

ftp://195.252.110.135/emulators

Azda' je napisao(la):
nema zato sto je emulacija "konzola" mnogo teska kako cenim da je dreamcast u ravni sa psx2 tako da nema vajde od toga jedino sto je uspesno emulirano je ps , snes nes sega itd...znaci 8,16 bitni sistemi i 64 valjda :)

znam da se psx2 emulacija radi 2 godine i da su stigli do samo malog demoa koji prikazuje full features.... ali za igru tesko da ce biti nekog pomaka ...plus cenim da ce programeri da odustanu od toga...

jel dosta ? :)

Malo si se nalupetao:), ali je zakljuchak da DC emulator mozda nikad nece ni raditi kako treba...ne zato shto ga je teshko emulirati, nego zato shto za njega ima 3 poshtene igre :) PS2 emulator je u razvoju,velikom brzinom napreduje, i poslednje je to da ce ga programeri napustiti :) U startu PS one emulatora, radio je jedan demo pa sada radi sve shto postoji :)
Cenim da ce se pochetkom sledece godine doci do stadijuma kada radi nekoliko igara, ali bez 2.5-3 GHz i TI4200 to nece moci da se igra....

videcemo guru videcemo ;)

samo ja taj emu za psx2 gledam vec duze vreme , a ako nista sace i psx3 za mesec dva
sto se tice konfiguracije tu se slazem

Nazad
Vrh Dno